Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Kutia e tipsave
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Nageltipbox Full Cover Këshilla 500 copë - thonjtë të përsosur artit për secilin formular
Details
+

Të Nageltipbox Full Cover Këshilla këshilla 100 copë gozhdë përfshin në formë të sheshtë dhe në 10 madhësive të ndryshme. Nëpërmjet kësaj përzgjedhje, thonjtë artificiale mund të jenë individualisht dhe pikërisht formohem të përshtaten. Material elastik krijon një sy natyral, në kërkim për thonjtë bukur artificiale.

Thonjtë artificiale përsosur është me plotë Cover Këshilla dhe bie me zgjedhjen madhësi. Në Nageltipbox Full Cover Këshilla 100 copë pra 10 madhësive të ndryshme janë të përfshira në mënyrë që çdo gozhdë madhësia e duhur tip mund të përdoren. Gozhdë tip Arti duhet të jetë i rrafshët me thonjtë, në mënyrë që asnjë thekson ndodhin. Nëse tip vendosur në formën e duhur, ajo është e siguruar nga Tipglue qëndrueshëm në gozhdë natyrore. Jashtëzakonisht e rëndësishme është fakti se nuk ka flluska ajri nën sipërfaqen e kontaktit. Duke butësisht shtypur për rreth 5 sekonda, tip i përmbahet në mënyrë të vendosur në gozhdë dhe pastaj mund të përpunohen më tej. Për përafrimin e tranzicionit një blender tip është i rekomanduar. A është gozhdë artificiale formuar plotësisht, gozhdë dekoratave artit ose një të plotë të mbuluar polish gozhdë mund të aplikohet.


Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar