Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Stilet Këshilla

Stilet Këshilla

Nageltipbox Stiletto Këshilla Stilet Këshilla Nageltipbox Stiletto Këshilla
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Template Stilletto 500 Shën Stilet Këshilla Template Stilletto 500 Shën
from 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Tipsa me motive stilet Stilet Këshilla Tipsa me motive stilet
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Stilet Thonjtë - Thonjtë Efektive me Këshilla stilet ose Template

Yjet e famshme të bëjë atë para: stilet thonjtë janë tani të gjithë zemërim dhe dekoroj thonjtë me artin jashtëzakonshme thonjtë. Vështrim i veçantë i thonjve artificiale, e cila është bërë me këshilla stilet ose stencils, me dizajn të thjeshtë e bën tashmë një figurë të shkëlqyer dhe siguron habitur të duket awesome. Nëse dashuroj formë thonjtë gjithashtu me elemente të artit thonjtë nga shumëllojshmëri nded plotësuar me gels efekt apo UV Effect Llak i thonjëve, të krijojnë vepra të vogla të artit që do të kujtohen.

Si stilet nail art thonjtë janë të referuara, përfundimin e përparme në një pikë. Ky tip mund të formohet diskrete ose shumë ekstrem, si e dëshiruar. Për thonjtë të përsosur të shërbejë këshilla thonjtë stilet, diktojnë formën dhe fikse me zam thonjtë në thonjtë natyrore. Gjithashtu e mundur është përdorimi i një shtizë-formë template të veçantë e cila shërben si një mostër për thonjtë artificialë akrilik, tekstil me fije qelqi ose xhel. Në çdo rast, thonjtë është si zakonisht ndërtuar në shtresa, i thekur që i përshtaten materialin dhe e dekoruar me artin e dëshiruar thonjtë. Stiletto thonjtë mund të jetë shumë i mprehtë dhe shumë veçanërisht sy-infektues dizajn. Përkundrazi stilettos diskrete janë të përshtatshme sepse ajo ofron lehtësisht të kryejë të gjitha aktivitetet e jetës së përditshme.

Baza për thonjve të bukur stilet, të mbajtur përherë si thonjtë artificialë janë duart manicured mirë dhe të përgatitura me kujdes thonjtë natyrore. Në hapin e parë e thonjtë natyrore është ngritur, roughened me tampon dhe të veshura për stilettos si modellage xhel me një promotor aderimin, i njohur si abetaret. Në abetare të thata është një shtresë e hollë e xhel bazë. Shtresë bazë është shëruar nën UV ose dritë LED, dhe formon bazën për strukturën e thonjve. Në varësi të procesit ose stilet stilet Këshilla janë të dhëna template dhe thonjtë është formuar. Për realizimin e grafika në dispozicion si opsionet e zakonshme të panumërt në dispozicion. Kështu, thonjtë në stilin francez, janë zbukuruar me art thonjtë artit çuditshëm ose si pikturuar qartë me ngjyra të gjalla dhe ngjyra efekt.

Si një ndihmë për hartimin e stilettos që kanë marrë emrin e tyre nga stilet italiane, një armë shumë të mprehtë thikat shpesh vijnë stencils mund të përdoren. Të stilet modelimit fleksibël templates mund të aplikohet me akrilik apo xhel dhe janë të vendosur rreth majë e gishtit. Në template thonjtë Stiletto është formuar, thonjtë shërohet, template është hequr thjesht. Një tjetër variant popullor për prodhimin e thonjtë dantella këshilla thonjtë formë Stiletto. Këto janë të lidhura me dhe pa modele në klasat e ndryshme në dispozicion dhe me zam thonjtë në madhësinë e duhur në thonjtë natyrore. Më pas, thonjtë do të përpunohen si zakonisht.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€