Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Tipsa me sprucim

Tipsa me sprucim

Tipsa me sprucim Tipsa me sprucim Tipsa me sprucim
from 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Tipsa me motive stilet Tipsa me sprucim Tipsa me motive stilet
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Tipsa me sprucim për artin gozhdë

Thonjtë natyralë janë të brishtë dhe nuk rriten gjithmonë ashtu si ne dëshirojmë. Shumë produkte që përdoren për kurimin e thonjve dëmtojnë thoin dhe lëkurën, thajnë indet dhe e bëjnë atë të thyhet. Kjo nuk është e këndshme dhe në të vërtetë nuk duhet të ndodhë – sepse duart nuk duhet të vuajnë. Nëse thonjtë kanë nevojë për mbrojtje por nga ana tjetër duhet të duken edhe bukur, atëherë zgjidhja më e mirë janë thonjtë artificialë. Nailart Tips (ky është termi teknik për formën bazë të thonjve artificialë) janë në të gjitha format dhe madhësitë e mundshme dhe mund të modelohen sipas preferencave individuale. Manikyri, pullat, ngjitësit dhe stolitë bëjnë të mundur modelimin e tipsave sipas dëshirave tuaja. Gjithçka që është e mundur tek thonjtë natyralë, është e mundur edhe tek thonjtë artificialë. Në dyqanin tonë online ju do të gjeni lloje të ndryshme thonjsh artificialë, në paketime të vogla si dhe në paketime të mëdha ekonomike, të cilat ju i njihni tashmë nga studioja e thonjve, si dhe ju mund të porosisni edhe kutinë ndarëse përkatëse në mënyrë që të keni të sistemuar studion tuaj.

Një lloj i veçantë i artit të thonjve janë Nailart Airbrush Tips. Këta tipsa janë pothuaj të gatshëm, njëngjyrëshe ose shumëngjyrëshe, me shirita, gjethe, flutura apo motive të tjera. Thonj të modeluar në mënyrë perfekte, të cilët ju mund ti ngjisni vetë në shtëpinë tuaj, mjafton t’u pëlqejë një motiv.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€