Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Tipsa të tjerë

Tipsa të tjerë

Tipsa për French të shpejtë Tipsa të tjerë Tipsa për French të shpejtë
10,80 € *
12,71 € / 100 g
Këshilla Mozaiku Tipsa të tjerë Këshilla Mozaiku
7,45 € *
57,31 € / 100 g

Në këtë kategori do të gjeni të gjitha ekstra pak që e bëjnë dallimin në mes të Salons gozhdë të suksesshme dhe më pak i suksesshëm. Për t'ju ndihmuar të mbajë klientët tuaj besnik, kjo kërkon një gamë të madhe dhe shumëllojshmëri të artikujve dhe shfletim fun. Dielli dhe konkurrentët e tjerë janë gjithmonë një hap përpara!

Zgjedhja jonë e zgjerimeve gozhdë subjektit klientët tuaj do të jetë më shumë se i kënaqur, që do të thotë se ditarin tuaj është duke shpërthyer në atë. Ne kemi kryer një shumëllojshmëri mbresëlënëse të stickers, sequins, shirita dhe rruaza. Sigurisht janë në dispozicion në tonë motive të kafshëve të ardhshëm dhe kafka dhe lëndë të tjera.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€