Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Tipsa të tjerë
Tipsa për French të shpejtë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Quick frëngjisht
Quick tip kuti me 128 Këshilla frëngjisht në 16 madhësive në një kuti-tip i dobishëm.
Design francez me pak përpjekje premtimet e tabelave tip francez të shpejta. Zam
Këshilla të shpejta në frëngjisht thjesht gozhdë tuaj natyrore, dhe ata grihë në
Formë.
Quick frëngjisht
Kuti Tip është zgjidhje ideale për të shpejtë dhe të rehatshme
Salons gozhdë. "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6
Përmbledhje
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar