Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

vasco (Një listë nga patrizia martucci)

6,47 € *
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Euro-Line mbushës Euro-Line mbushës
12,96 € *
86,40 € / 100 ml
NDED xhel mbushës NDED | 50 ml NDED xhel mbushës NDED | 50 ml
16,24 € *
32,48 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë verore NDED xhel me ngjyrë verore
from 1,29 € *
25,80 € / 100 ml
Penela akriliku 6 Penela akriliku 6
5,28 € *
NDED xhel me ngjyrë PURE Gjaku i Kuq 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Gjaku i Kuq 5 ml
0,99 € *
19,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Scarlet | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Scarlet | 5 ml
1,99 € *
39,80 € / 100 ml
Vylet Nails ngjitës special 15 ml Vylet Nails ngjitës special 15 ml
13,81 € *
92,07 € / 100 ml
NDED manikyr përfundimtar 15 ml NDED manikyr përfundimtar 15 ml
2,34 € *
15,60 € / 100 ml
NDED pastrues manikyri 100 ml NDED pastrues manikyri 100 ml
11,21 € *
11,21 € / 100 ml
nded Akrilik Liquid Premium nded Akrilik Liquid Premium
24,36 € *
24,36 € / 1000 ml
NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml
9,98 € *
9,98 € / 1000 ml
Shabllonet modelim, 500er roleve Shabllonet modelim, 500er roleve
7,96 € *
26,53 € / 1000 g
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
2,99 € *
1,30 € / 100 g
11,39 € *
NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 0,88 € *
17,60 € / 100 ml
Laps për thonj Glitter Argjendi | NDED Laps për thonj Glitter Argjendi | NDED
1,53 € *
6,38 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar