Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel

Xhel

Filter articles
1 2 3 4 5 6
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Xhel NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 0,75 € *
2,08 € / 100 g
Nail art përzierjen pjatë Xhel Nail art përzierjen pjatë
0,95 € *
5,00 € / 100 g
NAIL-EON Remove Wraps Xhel NAIL-EON Remove Wraps
from 1,20 € *
7,50 € / 100 g
Pluhur Shine Night 3g blu Xhel Pluhur Shine Night 3g blu
1,45 € *
48,33 € / 100 g
NDED xhel faza 1 Xhel NDED xhel faza 1
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED pigmente ngjyrash Xhel NDED pigmente ngjyrash
from 1,95 € *
65,00 € / 100 g
NDED pigmente ngjyrash Xhel NDED pigmente ngjyrash
0,59 € *
19,67 € / 100 g
-70%
NDED Soak-Off xhel French Xhel NDED Soak-Off xhel French
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel mbushës Xhel NDED Soak-Off xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED xhel strukturues Xhel NDED xhel strukturues
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED xhel mbushës Xhel NDED xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED xheli përfundimtar Xhel NDED xheli përfundimtar
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
xhel UV French Xhel xhel UV French
from 1,95 € *
0,10 € / 100 ml
NDED xhel faza 2 Xhel NDED xhel faza 2
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS Xhel NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack Xhel NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi Xhel nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel Xhel tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza Xhel nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë Xhel nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat Xhel NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml Xhel Një pikturë Stroke ngjyra 8 ml
from 1,95 € *
24,38 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium 3 në 1 UV Nail Polish metalike Xhel Vylet-Nails Premium 3 në 1 UV Nail Polish metalike
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Pigment mermaids Xhel Pigment mermaids
1,95 € *
65,00 € / 100 g
nded pigmente Chrome 3g Xhel nded pigmente Chrome 3g
1,95 € *
65,00 € / 100 g
YOUMAXX UV Farbgel - Nageldesign flokë Galaxy Xhel YOUMAXX UV Farbgel - Nageldesign flokë Galaxy
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
YOUMAXX flip bie Cat syve 3-D magnetik UV Farbgel Chameleon Xhel YOUMAXX flip bie Cat syve 3-D magnetik UV Farbgel Chameleon
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve pastel Xhel NAIL-EON UV manikyrin e thonjve pastel
from 2,25 € *
45,00 € / 100 ml
Shine Night Powder Pastel Xhel Shine Night Powder Pastel
2,25 € *
75,00 € / 100 g
Shine Night Powder Pastel Xhel Shine Night Powder Pastel
0,71 € *
23,67 € / 100 g
-70%
Shine Powder Night Rose 3G Xhel Shine Powder Night Rose 3G
0,71 € *
23,67 € / 100 g
-70%
nded Soak-Off xhel me ngjyrë Xhel nded Soak-Off xhel me ngjyrë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës Xhel NDED Soak-Off xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel faza 1 Xhel NDED Soak-Off xhel faza 1
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Xhel NDED xhel në ngjyrë neon
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Xhel NDED xhel me ngjyrë PURE
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim Xhel NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Xhel NDED xhel me ngjyrë pastele
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PEARL Xhel NDED xhel me ngjyrë PEARL
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë metalike Xhel NDED xhel me ngjyrë metalike
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë verore Xhel NDED xhel me ngjyrë verore
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë EDITION Xhel NDED xhel me ngjyrë EDITION
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë Xhel Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë
from 2,45 € *
1,51 € / 100 g

Ju lutem zgjidhni duhur nën-kategori të Xhel:

Xhel mbushës
Thonjtë natyralë janë të ndjeshëm. Si gjithçka e krijuar nga natyra, edhe ata duken shumë bukur, nëse mirëmbahen, por ata thyhen lehtë dhe janë të ndjeshëm ndaj sforcove mekanike si p.sh përdorimi i tastierës së kompjuterit për një kohë të gjatë,...
Xhel frëngjisht
Manikyri French është shumë i bukur. Thonjtë e dizenjuar në French shprehin elegancë dhe përkujdesje dhe pavarësisht nga trajtimi i thjeshtë ato duken perfekte dhe për më tepër janë të mbrojtura. Sepse manikyri, tretësi, xheli dhe substanca të...
Xhel me ngjyrë
Ngjyrat i japin jetës suaj ritëm, shkëlqim ditëve të zakonshme gri dhe në çdo rast tërheqin vëmendjen. Kjo nuk vlen vetëm në art por edhe në dizajn. Mobilet e zyrës, tapetet, veshjet e kompjuterit apo dosjet e dokumenteve, të gjithë këto objekte me...
Xhel termike
Xhel termike janë perfekte për ata që duan për të kombinuar një modellage qëndrueshme xhel me efekte emocionuese ngjyra.Xhel ngjyra e cila është aplikuar gjatë asamblesë së ndryshimeve gozhdë, në funksion të temperaturës saj me ngjyra. Gels me cilësi të l
Xhel bojë
Polishes ngjyrë janë të referuara si polishes thonjve UV dhe janë trend i ri për thonjtë natyrore dhe thonjtë artificiale. Ata janë të hollë trashë të ajrit-forcim manikyrin e thonjve, por të zgjasë deri në 14 ditë në thonjtë. Për xhel bojë ka emra të ndr
Xhel strukurues
Dizenjimi i thonjve nuk është dhe aq i thjeshtë. Ky proces është i lidhur me njohuritë për përdorimin e dobishëm të materialeve të ndryshëm, me udhëzimet dhe masat për higjienë, mirëmbajtje si dhe atësinë për punë dore. Nëse do të përdorni thonj...
Xhel për fazat
Thonjtë e xhelit realizohen ne xhel UV, shtresat e të cilit vendosen mbi njëra-tjetrën. Xhelrat e përbërë nga polimeret – pra nga materiale plastike – duhet të aplikohen dhe thahen në disa faza, por në përgjegjësi mund të përdoret për të gjitha fazat....
Xhel ngjitës
Thonjtë artificialë kanë nevojë për një farë përkujdesje në mënyrë që të mbajnë gjatë dhe të duken bukur. Për këtë përdoren xhelra të ndryshme, të cilët aplikohen në faza të ndryshme gjatë realizimit dhe zbukurimit të thonjve artificialë. Njëri nga...
LED Xhel
Teknologjitë e reja të shpejt të gjejnë aplikim në fushën kozmetike edhe në dizajn thonjte. Prandaj, ajo ishte vetëm një çështje kohe para se LED të desingner dhe Xhel thonjte Salons në duart e thonjte do bien.
Xhel UV
Dizajn thonjsh është duke u bërë më të zakonshme,xhel UV përdorur . Me xhel UV për thonjtë tuaj për të parë duart e një gruaje nga mirëmbajtur gjithmonë të përkryer. Xhel UV tona gjithashtu të mbrojtur thonjtë tuaj nga ndikimet mjedisore dhe chipping e th
Xhel Soak Off
Thonjtë rriten, konsumohen, formojnë të çara apo deformime. Në rastet më ekstreme ato nuk duken aspak të bukura dhe kjo është diçka që të shqetëson edhe para se deformimi i tyre të bëhet vërtetë i dukshëm. Deformimet e thoit sado të vogla çojnë në...
Pigmente ngjyrash
Produktet e kategorisë që përfshihen tek pigmentet e ngjyrave Nailart-Designs ju ofrojnë alternativa të larmishme  për dizenjon e thonjve. Pavarësisht nëse jeni një përdorues privat apo nëse keni një studio thonjsh mobile apo të palëvizshme – ju...
Fibra qelqi
Ju keni menduar shpesh, kur keni qenë të ulur në studion e thonjve, nëse do të ishit në gjendje të modeloni vetë thonjtë tuaj? Sepse në fund  të fundit çdokush do të donte që të paktën një herë ta provojë vetë dhe ti japë krahë kreativitetit të...
American-Line
American-Line uv gel nails janë dizenjo thonjsh nga më të bukurat, të cilat plotësojnë çdo dëshirë tuajën. Me ngjyra, trendi, me shumë ngjyra, me efekte vezulluese, në nuanca metalike apo neoni, gjithçka është e realizueshme. Xheli që përdoret për realizi
Euro-Line
Xheli UV Euro-Line  për thonj artificialë ka një tipar shumë të veçantë: ndryshe nga shumica e xhelrave të tjerë UV ky xhel sheshohet vetë. Nuk krijon asnjë kanalizim apo rrudhë të pakëndshme mbi sipërfaqet gjysmë të thara të thonjve, asnjë...
Vylet-Nails Elements
Ju po mendoni seriozisht të bëni diçka për duart tuaj jo dhe aq të kuruara, duhet të zgjidhni njëherë e mirë problemin e thonjve delikatë apo dëshironi thjeshtë të bëni një ndryshim të vogël por fin në pamjen tuaj? Thonjtë artificialë, mungesa e...
Vylet-Nails Revolution
Thonjtë artificialë janë diçka fine. Ata janë relativisht të qëndrueshëm, rezistentë dhe me ta mund të realizosh shumë gjëra që për thonjtë natyralë do të ishin shkatërruese. Nuk duhet harruar që ata shërbejnë edhe për të mbrojtur thonjtë natyralë, të...
Vylet-Nails Studio Edition
Vylet-Nails-Studio-Edition ofron gjithçka që ju nevojitet për thonjtë e xhelit. Produktet Vylet-Nails vijnë direkt nga prodhuesi, ato janë shumë cilësore dhe të thjeshta për tu punuar. Vylet-Nails-Studio-Edition është një seri xhelrash UV që...
Përzgjedhje e madhe e gels UV të lirë LED ngjyra dhe gels

Xhel UV & xhel LED me ngjyrë - Numri në rritje i studiove profesionale të thonjve që përdor produktet tona është një shenjë që tregon se gama e gjerë e produkteve dhe cilësia që ne ofrojmë plotëson kërkesat tuaja të larta. Ju si përdorues privatë mund të shfrytëzoni njohuritë e përfituara mbi produktet e portofolit tonë për sa i përket xhelit UV të dizenjimi të thonjve dhe të përftoni rezultate të shkëlqyera në ideimin dhe realizimin e dizenjove të thonjve. Artikujt që ofrohen nga dizenjimi i thonjve dhe setet rimbushëse përkatëse janë në paketime origjinale dhe me çmime ekonomike. Në kategorinë përkatëse ju do të gjeni të gjitha produktet që ju nevojiten për të realizuar dizenjo perfekte të thonjve tuaj artificialë. Për shembull ju mund të gjeni xhelin bazë Vylet-Nails Elements i cili kujdeset për jetëgjatësi dhe mbështetje të mirë të thoit. Xhelrat Euro-Line mund të përdoren në mënyrë të pavarur, ata përmbajnë përforcues. I krijuar dhe i prodhuar tërësisht tek ne është seti i akrilikut për thonj problematikë i cili mundëson rezistencë edhe tek thonjtë ekstremisht problematikë. Oferta jonë mund të jetë edhe më e gjerë, pasi në këtë kategori përfshihen edhe shumë artikuj të tjerë ndër të tjera mund të përmendim artikujt që përdoren për realizimin e dizenjos së njohur dhe gjithmonë shumë të preferuar French Nails. Sigurisht që paleta voluminoze e ofertë sonë përmban edhe xhelin ndërtues UV të dizenjimit të thonjve si dhe xhelin vulosës të përshtatshëm për dizenjim thonjsh në variante të ndryshme dhe në paketime me përmasa të ndryshme.   


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€