Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / American-Line

American-Line

nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel American-Line nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
American Line xhel faza 1 American-Line American Line xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
American Line xhel me ngjyrë pastele American-Line American Line xhel me ngjyrë pastele
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel me ngjyrë neon American-Line American Line xhel me ngjyrë neon
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel strukurues American-Line American Line xhel strukurues
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
American Line PURE xhel me ngjyrë American-Line American Line PURE xhel me ngjyrë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line top xhel që thahet shpejt American-Line American Line top xhel që thahet shpejt
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel ngjitës American-Line American Line xhel ngjitës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line EDITION xhel me ngjyrë American-Line American Line EDITION xhel me ngjyrë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel American-Line American Line xhel
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
American Line xhel mbushës American-Line American Line xhel mbushës
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
American Line xhel Make-up American-Line American Line xhel Make-up
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel me ngjyrë vezullues American-Line American Line xhel me ngjyrë vezullues
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel me ngjyrë 4D American-Line American Line xhel me ngjyrë 4D
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel me ngjyrë metalizato American-Line American Line xhel me ngjyrë metalizato
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel me ngjyrë me efekt sedef American-Line American Line xhel me ngjyrë me efekt sedef
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel me ngjyrë vere American-Line American Line xhel me ngjyrë vere
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American-Line uv gel nails

American-Line janë dizenjo thonjsh nga më të bukurat, të cilat plotësojnë çdo dëshirë tuajën. Me ngjyra, trendi, me shumë ngjyra, me efekte vezulluese, në nuanca metalike apo neoni, gjithçka është e realizueshme. Xheli që përdoret për realizimin e American-Line është i qëndrueshëm dhe pas tharjes me rrezatim UV ai bëhet edhe më rezistent. Gjithçka është e lehtë me këto thonj, ato i bëjnë ballë edhe sforcimeve fizike.

Nuk është e thënë që thonjtë tuaj të jenë gjithmonë me ngjyra të forta dhe flakëruese - American-Line uv gel nails lejojnë edhe një luk më të thjeshtë. Nëse ju jeni më afër tonaliteteve të pastelit, më afër elegantes ose më afër një dizenjoje të thjeshtë me manikyr French, American-Line bën realitet edhe këtë dëshirë tuajën. Hidhni një sy në faqen tonë. Ju do të shokoheni nga larmia e ngjyrave të American-Line. Të gjitha xhelrat me ngjyra janë xhelra UV, ato thahen plotësisht. Dhe vetëkuptohet që të gjithë produktet janë të sinkronizuar me njëri – tjetrin. Të gjitha xhelrat e American-Line nails janë të sinkronizuar me njëri – tjetrin në mënyrë që ju të keni mundësi të përdorni me lehtësi të gjitha produktet e një prodhuesi.

Ajo që ndoshta ju nuk dini është se: xhelrat që përdoren në American-Nails-Line përftohen nga hulumtimi i polimerit. Kjo shkencë përgjithësisht nuk merret me produktet Beauty por me studimin e polimereve, pra me plastikën, e cila falë karakteristikave të saj mund të përdoret në teknikë dhe në jetën tonë të përditshme. A u kishte shkuar ndonjëherë mendja se xheli juaj UV do të ishte prodhuar nga i njëjti laborator kërkimor nga i cili është prodhuar edhe veshja e kompjuterit tuaj?


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€