Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Euro-Line

Euro-Line

nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Euro-Line nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Euro-Line PURE xhel me ngjyrë Euro-Line Euro-Line PURE xhel me ngjyrë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel strukturues Euro-Line Euro-Line xhel strukturues
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line ngjyra vezulluese xhel Euro-Line Euro-Line ngjyra vezulluese xhel
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel me ngjyrë pastelë Euro-Line Euro-Line xhel me ngjyrë pastelë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line Xhel Make-up Euro-Line Euro-Line Xhel Make-up
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line 1 xhel faza Euro-Line Euro-Line 1 xhel faza
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel French Euro-Line Euro-Line xhel French
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel me ngjyrë neon Euro-Line Euro-Line xhel me ngjyrë neon
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line top xhel që thahet shpejt Euro-Line Euro-Line top xhel që thahet shpejt
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel mbushës Euro-Line Euro-Line xhel mbushës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel nënshkrimin Euro-Line Euro-Line xhel nënshkrimin
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel faza 2 Euro-Line Euro-Line xhel faza 2
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line EDITION xhel me ngjyrë Euro-Line Euro-Line EDITION xhel me ngjyrë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel me ngjyrë metalizato Euro-Line Euro-Line xhel me ngjyrë metalizato
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel me ngjyra vere Euro-Line Euro-Line xhel me ngjyra vere
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line PEARL xhel me ngjyrë Euro-Line Euro-Line PEARL xhel me ngjyrë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml

Xheli UV Euro-Line  për thonj artificialë ka një tipar shumë të veçantë: ndryshe nga shumica e xhelrave të tjerë UV ky xhel sheshohet vetë. Nuk krijon asnjë kanalizim apo rrudhë të pakëndshme mbi sipërfaqet gjysmë të thara të thonjve, asnjë valëzim apo fryrje. Kështu thoi jo vetëm që duket përsosshmërisht i lëmuar por ka edhe shkëlqimit tipik të thonjve të modeluar nga një profesionist. Thonjtë natyralë asnjëherë nuk mund të kenë këtë shkëlqim dhe rregullsi si këto thonj artificialë pasi ata rriten vazhdimisht në mënyrë jo të njëtrajtshme, gjë e cila i bën ata interesantë por nga ana tjetër nuk u lejon atyre të kenë shkëlqim të njëtrajtshëm.

Xhelrat Euro-Line kanë efekt mjalti. Mjalti është përgjegjës për shkëlqimin automatik të thonjve. Kjo është diçka praktike – sepse mund të aplikohen në shtëpi, larg studiove profesionale. Por normalisht ju ju nevojitet një teknikë e mirë pune për të sheshuar në mënyrë perfekte xhelin UV të thonjve. 

Pavarësisht nga komoditeti, produktet tona u përgjigjen standardeve evropiane. Xhelrat janë studiuar nga ana shkencore dhe testuar për tolerancë të trupit ndaj dhe veçantia e dytë e Euro-Line është që: të gjithë këto xhelra janë të përshtatshëm edhe për personat alergjikë. Pasi polimeret që janë dhe baza e këtij xheli janë përzgjedhur me kujdes në mënyrë që në asnjë rast të mos shkaktojnë irritime të lëkurës apo irritime të tjera. Duke u nisur nga kjo mund të themi që gjithçka që është e realizueshme me xhelrat American-Line-Nails është e realizueshme dhe me xhelrat Euro-Line. Modelet me ngjyra, efekte vezulluese, shkëlqimi special dhe luku metalizato nuk janë aspak të pa realizueshme madje as tonalitetet e thjeshta pastele dhe pamja elegante e manikyrit French.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€