Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Euro-Line
Euro-Line xhel faza 2

Details
+

"Euro-Line design gels gozhdë fazën nënshtrohen do të thotë fuqi mjaltë automatikisht të qetë. €-line design gels gozhdë faza, specialist për të gjitha shtresat e thonj artificiale. €-line design gels gozhdë fazë janë të përsosur për të gjithë 3 fazat e gozhdë xhel.

Para
Ju lutem përdorni trazim

- Nail Design inkorporuar promotor aderimin
- efekti Honey: vetë-Gel shkon pa probleme
- High komentoj mbi shumë javë
- Nuk e verdhë
- Nail art mund të jetë përzier me pigmente dhe pluhur stolitë

- Euro-Line design gels gozhdë faze është xhel të veçantë për pabarazi të madhe në një të thjeshtë dhe
mënyrë të shpejtë për të paguar

- Euro-Line design gels gozhdë fazë është shumë e trashë dhe viskos kështu xhel përsosur të veçantë për
Modelimi teknikë

- Euro-Line design gels gozhdë fazë nuk është shkëlqim të lartë pas kurimit dhe mund të
me nënshkrimin e pallto xhel apo të lartë të jetë e lidhur me shkëlqim të lartë
të jetë "

Përmasat
+

0.063 Metër (m)
0.062 Metër (m)
0.042 Metër (m)

viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.5

Përmbledhje

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar