Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line xhel mbushës
Details
+
"Euro-Line Nail Design është e cilësisë më të lartë të cilësisë bazë xhel që është e përkryer për sufferers alergji. €-line design gozhdë është 100% Highly ngjitës dhe është e përkryer për të gjitha llojet gozhdë. €-line design gozhdë edhe në problem shumë i vështirë thonjtë zgjidhjen e Tregtisë dhe Private.

Euro-Line Nail Design është shumë e lehtë për të procesit dhe në hap me kohën e hulumtimit UV xhel.

- Kjo hollë-viskozitetit bazë të lidhjes xhel gozhdë të projektimit duhet, në xhel
Modelimi si shtresa e projektimin e parë gozhdë në gozhdë natyrore në një shtresë e hollë
jetë.

- hollë-i trashë gozhdë lidhjes design UV xhel rrit abetare aderimin
në mes të gozhdë natyrore dhe design gozhdë UV gel strukturë. "
Përmasat
+
0.062 Metër (m)
0.061 Metër (m)
0.042 Metër (m)
viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.4286
Përmbledhje
5
5
4
0
3
2
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar