Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Fibra qelqi

Fibra qelqi

nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi Fibra qelqi nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel Fibra qelqi tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë Fibra qelqi nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Tekstil me fije qelqi xhel Fibra qelqi NDED Tekstil me fije qelqi xhel
5,95 € *
39,67 € / 100 g
nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza Fibra qelqi nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED shirita fibrash qelqi Fibra qelqi NDED shirita fibrash qelqi
4,95 € *
14,14 € / 100 g
NDED aktivizues i fibrave të qelqit Fibra qelqi NDED aktivizues i fibrave të qelqit
from 6,95 € *
6,95 € / 100 ml

Ju keni menduar shpesh, kur keni qenë të ulur në studion e thonjve, nëse do të ishit në gjendje të modeloni vetë thonjtë tuaj? Sepse në fund  të fundit çdokush do të donte që të paktën një herë ta provojë vetë dhe ti japë krahë kreativitetit të vet. Përkrah teknikës dhe praktikës ju nevojitet gjithashtu një sistem i mirë thonjsh me materialet e nevojshme. Këtu është e rëndësishme për tu vënë re jo vetëm cilësia e lartë por gjithashtu është e rëndësishme të dini si dhe çfarë të bëni. Veçanërisht për fillestarët rekomandohet blerja e një udhëzuesi për modelet me fibra xhami. Aty profesionistët tregojnë hap pas hapi teknikën e dizenjos së thonjve me fibra xhami të shoqëruara me rekomandime të shumta. Një bazë e shkëlqyer për të gjitha sistemet me fibra xhami janë shiritat e fibrave të xhamit. Ato përbëhen nga fibra xhami shumë të imta dhe pjesën e pasme e kanë me ngjitës. Kush ka probleme me thonjtë e thyer, gjen tek shiritat e fibrave të xhamit  zgjidhjen për përforcimin e thonjve. Fibrat e xhamit Resin Gel rezultojnë nga përpunimi i fibrave të xhamit dhe mëndafshit dhe depërtojnë indin. Për përdorim në studiot e thonjve ju mund të merrni produkte si p.sh Ultrahaft Primer, Fiberglas Aktivator ose Primer pengues edhe në sasi të mëdha ekonomike. Jo vetëm për një pamje magjepsëse por edhe për lehtësi në prerjen e fibrave të xhamit rekomandohet prerësja ekstra e mprehtë, lejleku i gërshërëve të thonjve.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€