Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Fibra qelqi
Thonjtë më të mira natyrore dhe modelimit nga shirita të tekstil me fije qelqi
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Thonjsh natyrore - në sajë të metodës tekstil me fije qelqi mund të jetë edhe thonjtë problem në një bukuri të menjëhershme për catchers sy-bukur. nded tekstil me fije qelqi strips mund të jetë prerë në formë sipas nevojës dhe rrinë në gozhdë natyrore. Me lidh një ngjitës mbështetjen e gozhdë natyrore me shirita me fije qelqi nuk është një problem.Metoda e tekstil me fije qelqi është përdorur shpesh për thonjtë problem, të tilla si thonjtë i brishtë ose të çara natyrore.Përdorimi i shirita fije qelqi kanë një bazë për të gjithë lesh xhami eshte hedhur metoda. Strips mitcrofeines përmbajnë tekstil me fije qelqi endje për thonjtë natyrore. Jo çdo thonjsh ofron tekstil me fije qelqi në thonjsh modelimit, sepse ajo ka nevojë për një sasi të caktuar të ushtrimit dhe është një punë shumë e konsumon kohë. Përveç kësaj produkte tekstil me fije qelqi janë në dispozicion në shumë produkte dyqan tona të tjera për përpunimin dhe prodhimin e thonjve tekstil me fije qelqi. Shfrytëzues juaj do të ju falenderoj qoftë se ju ofrojnë këtë lloj të modelimit thonjsh me të, sepse, shpesh, modelimi i thonjve artificiale mund të shmanget me anë të kësaj metode. Ashtu si me çdo stil e modelimit, UV Gel & Color Gel mund të përdoret dhe aplikohet në këtë variant. Vija në thonjtë natyrore janë gjithashtu ideale për përdorim në shtëpi, kur thonjsh ka tretur, për shembull, dhe është bërë i brishtë. Tona me cilësi të lartë-studio-produkte të kualitetit janë të gjitha në hap me kohën e teknologjisë në fushën e thonjsh të projektimit dhe të lënë asgjë për të dëshiruar.

Përmasat
+
0.109 Metër (m)
0.079 Metër (m)
0.009 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5833
Përmbledhje
5
8
4
3
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar