Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / LED Xhel

LED Xhel

NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat LED Xhel NAIL-EON LED / UV Gel llak special Top Coat
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Xhel ftohtë pa zhvillim të ngrohjes e nded LED Xhel Xhel ftohtë pa zhvillim të ngrohjes e nded
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack LED Xhel NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
1-Faza LED xhel / UV - nuk gjenerojnë nxehtësi LED Xhel 1-Faza LED xhel / UV - nuk gjenerojnë nxehtësi
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-OFF xhel strukurues LED Xhel NDED Soak-OFF xhel strukurues
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel faza 1 LED Xhel NDED Soak-Off xhel faza 1
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës LED Xhel NDED Soak-Off xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel mbushës LED Xhel NDED Soak-Off xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish pastër LED Xhel NAIL-EON UV gozhdë polish pastër
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk LED Xhel NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake LED Xhel NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel LED Xhel nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS LED Xhel NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter LED Xhel NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter LED Xhel Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
NAIL-EON Remove Wraps LED Xhel NAIL-EON Remove Wraps
from 1,20 € *
7,50 € / 100 g
NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel LED Xhel NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Nënshkrimin xhel LED / UV - pa zhvillim të ngrohjes LED Xhel Nënshkrimin xhel LED / UV - pa zhvillim të ngrohjes
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Polonisht Charming LED Xhel NAIL-EON Gel Polonisht Charming
4,95 € *
33,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar LED Xhel Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
American Line xhel faza 1 LED Xhel American Line xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Nail NAIL-EON UV polonisht Neon LED Xhel Nail NAIL-EON UV polonisht Neon
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel mbushës 15 ml LED Xhel Vylet Nails Revolution xhel mbushës 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel LED Xhel UV polish gozhdë matt - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike LED Xhel Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel ngjitës 15 ml LED Xhel Vylet Nails Revolution xhel ngjitës 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel French LED Xhel NDED Soak-Off xhel French
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp LED Xhel Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter LED Xhel Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution Arctic UV Gel LED Xhel Vylet Nails Revolution Arctic UV Gel
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1 LED Xhel Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
American Line xhel ngjitës LED Xhel American Line xhel ngjitës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës 15 ml LED Xhel Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel mbushës 15 ml LED Xhel Vylet Nails Elements xhel mbushës 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel që thahet shpejt LED Xhel Vylet Nails Elements xhel që thahet shpejt
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
nded Soak-Off xhel me ngjyrë LED Xhel nded Soak-Off xhel me ngjyrë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Euro-Line top xhel që thahet shpejt LED Xhel Euro-Line top xhel që thahet shpejt
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line 1 xhel faza 15 ml LED Xhel Euro-Line 1 xhel faza 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel Make-up LED Xhel NDED Soak-Off xhel Make-up
from 2,95 € *
59,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel mbushës 15 ml LED Xhel Euro-Line xhel mbushës 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line xhel nënshkrimin 15 ml LED Xhel Euro-Line xhel nënshkrimin 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Editionxhel Make-up Make Up | 15 ml LED Xhel Vylet Nails Studio Editionxhel Make-up Make Up | 15 ml
2,18 € *
14,53 € / 100 ml
-63%
American Line xhel mbushës 15 ml LED Xhel American Line xhel mbushës 15 ml
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel përfundimtar LED Xhel Vylet Nails Elements xhel përfundimtar
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Gels janë LED revolucion të ri në dizajn thonjte xhel.

Cilat janë nail design Xhel LED? Na pret tani është një ndryshim i madh i produkteve xhel thonjte të projektimit? Kjo varet nga secili vete, sepse çdo risi ka pro dhe kundra tuaja. Një duhet të theksoj se teknologjia LED vazhdon të përhapet.

Çfarë është kaq e veçantë rreth xhel LED? Ata janë të kualitetit të lartë dhe janë të lehtë për të procesit. Nëse ju modeluar thonjtë tuaj me gels LED, ju do të vëreni që ju të ndjeni asnjë ngrohjes.Ngrohjes tipik i projektimit thonjte UV Xhel është me teknologjinë LED. Përveç kësaj, drita LED ofron avantazhin e një kohë shumë më të shkurtër të përpunimit. Para gels punë me LED, ju duhet të njoh nga afër veten me të gjitha informatat në lidhje me hartimin LED Xhel thonjte shërimin dhe të njohur të tyre. Gels LED zakonisht kanë një kohë shërimin e 30-90 sekonda. Për shërimin e Xhel LED natyrisht ju keni nevojë për një llambë LED gozhdë të projektimit.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€