Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / LED Xhel
NAIL-EON LED / xhel UV polish bazë të veçantë pallto - xhel bazë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Për modelimin e thonjve me një shtresë bazë me ngjyrë është një pjesë e domosdoshme. Shtresa e parë xhel siguron që gozhdë nuk është zbardhur dhe garanton detyrimin e gozhdë xhel ose Gellacks në gozhdë natyrore. NAIL-EON LED / xhel UV polish shtresë bazë të veçantë është aplikuar një viskozitet të ulët dhe për këtë arsye e lehtë.

Shtresë bazë është aplikuar si një shtresë e parë xhel për të përgatitur me abetaret gozhdë natyrore. Ajo është e përshtatshme në mënyrë ideale për të akomoduar Aufbaugele si Gellacke. Ulët viskozitet shtresë bazë mund të lahen në si një polish gozhdë në gozhdë, pastaj një gellak Naul-EON mund të përfshihen direkt në lagësht bojë abetare. Më pas, shërimin është e mundur edhe me UV, si dhe për drita LED kryhet. Avantazhi i LED-kurimit është koha më e shkurtër e ekspozimit. Nëse shtresë bazë është përdorur si xhel bazë për një modellage xhel, ai është gjithashtu pikturuar hollë në gozhdë, por pastaj shërohet. Djersitja është hequr, atëherë shtresa e parë xhel e Aufbaugels është aplikuar. Për sigurinë, kjo shtresë xhel mund të zgjidhet në mënyrë transparente në mënyrë që gozhdë natyrore nuk është zbardhur nga gels mëposhtme ngjyra. Përfundojë i modellage xhel ofron një pallto të lartë, e cila është gjithashtu në dispozicion si NAIL-EON LED / xhel UV manikyr të veçantë për ne.

viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
udhëzime
+
NAIL-EON UV llak shtresë bazë SPECIALE dhe është e përkryer për bazë e përkryer për të gjatë të qëndrueshme tonë UV-Gellacke.

Hapi 1: ajo Përgatitja e gozhdë natyrore duke parashtruar këshilla në formën e dëshiruar. Zbyth cuticles dhe pak shurdhër thonjtë me një tampon të.

Hapi 2: Tani të hyjë në një shtresë e hollë e NAIL-EON tonë llak UV Baza SPECIALE Qendra dhe le këto 2 minuta në dritën kurimit të kalit. Ju lutem mos hequr shtresa ngjitet.

Hapi 3: Paint thonjtë me tonë të UV-Gellacke dhe le këta edhe të kuruar në njësi të lehta.

Hapi 4: Seal thonjtë me një shtresë NAIL-EON UV llak SPECIALE shtresë e lartë Item Nr 1054 Pas kurimit, ju lutem hequr shtresa ngjitet me të pastër.Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.4048
Përmbledhje
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar