Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Pigmente ngjyrash
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Pigmente ngjyrash

Produktet e kategorisë që përfshihen tek pigmentet e ngjyrave Nailart-Designs ju ofrojnë alternativa të larmishme  për dizenjon e thonjve. Pavarësisht nëse jeni një përdorues privat apo nëse keni një studio thonjsh mobile apo të palëvizshme – ju pret një gamë e gjerë artikujsh që kanë të bëjnë me dizenjon e thonjve, artikuj të cilët ju mund ti zgjidhni sipas preferencave tuaja individuale.  Le të marrim si shembull pigmentin 3 g. Këtu ju mund të përshini koleksionin tuaj individual të Naildesign UV-Gel. Ky pigment në formë pudre të imët është i përshtatshëm veçanërisht për përzierje dhe modelim. Ju keni në dispozicion më shumë se 30 ngjyra të ndryshme. E njëjta gjë vlen edhe për pigmentin Ice-Effekt 3 g të NailDesign. Përzieni pudrën dhe gelin UV,  për të përftuar efekte magjepsëse të papërsëritshme, e personalizuar tek individi që do të mbajë thonjtë. Vetëkuptohet që të gjitha këto produkte janë të një cilësie shumë të mirë dhe si pasojë i përgjigjen kërkesave të larta të standardeve evropiane. Këto produkte kënaqin jo vetëm përdoruesit privatë por edhe studiot e thonjve që janë më të orientuara drejt cilësia. Shfrytëzoni avantazhin e çmimeve ekonomike dhe shërbimin e besuar të furnitorit i cili ju sjell porosinë tuaj dhe binduni kështu për produktet që ne ofrojmë duke i provuar ato.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar