Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel termike

Xhel termike

Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel Xhel termike Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded Premium pastër Thermogel Xhel termike nded Premium pastër Thermogel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded Premium Thermogel Glitter Xhel termike nded Premium Thermogel Glitter
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel Xhel termike Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded Premium Thermogel Neon Xhel termike nded Premium Thermogel Neon
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Xhel termike Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded Premium metalike Thermogel Xhel termike nded Premium metalike Thermogel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded Premium Thermogel Pastel Xhel termike nded Premium Thermogel Pastel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Xhel termike - lojra Seks ngjyra për thonjtë tuaj xhel

Termo Color Gels variante nga butë të tepruar

Gels ngjyra termike janë në dispozicion në shumë kombinime me ngjyra të ndryshme. Kjo thonjsh sexy është e mundur, e cila gjithashtu mund të jetë e përshtatshme të përkryer për stilin tuaj personale, si dhe me rastin veçantë. Ndryshimet ngjyra janë duke u zhvilluar nga një ngjyrë të prodhimit të përcaktuar drejt një hije ose një ngjyrë në të njëjtin stil si lindin në një hap disa dizajne thonjsh. Efektet Veçanërisht zgjuar shtesë që rrjedhin nga ndryshimet me pigmente vezullim, nëna e margaritari apo transparente Flip Flop shimmering gels me grimca të përfshira.

 

Si Termike punë Color Gels

Karakteristikë e veçantë e gels ngjyra termike është përgjigje e tyre për kushte të ndryshme të temperaturës.Rrënjë, e cila konsiston në zbatimin e gels ngjyra, ndryshimet me rritje të zhvillimit të ngrohjes hap pas hapi të një ton të përcaktuar të dytë. Që nga ndryshimet ngjyra gradualisht duke u zhvilluar, thonjtë duken gjithmonë të reja dhe interesante të ndryshme. Një ndryshim i ngjyrës mund të ndodhë, për shembull, në qoftë se një gisht të ngrohtë është vendosur në gozhdë. Rrethinat e freskët dhe thonjsh sipërfaqe off, pastaj kthehet ndryshime ngjyra.

Veçanërisht efektive kjo mund të jetë në mbrëmje: me një pije të ftohtë në dorë dhe gozhdë fitilin dhe kështu ndryshuar në një kohë të shkurtër me ngjyra e saj. Edhe në qoftë se temperatura e ftohtë e lirë, krijon efekt të veçantë të ndryshojë ngjyra, e cila është në mënyrë tipike për termike UV Gels Color.

 

Aplikimi në thonjsh

Ky xhel ngjyrë është shtresa e fundit e sculpturing gozhdë para nënshkrimin dar thonjsh është formuar si zakonisht:. Në gozhdë natyrore, një abetare është aplikuar, e cila formon bazën e detyrimit për mbajtjen dhe ndërtues të mëvonshëm. Pas strukturën e gozhdë xhel të një përsosur C-kurbë, xhel ngjyra është aplikuar në të hollë pjatë gozhdë dhe shërimit nën UV llambës. Për të arritur intensitetin e dëshiruar ngjyra, ky proces mund të përsëritet. Është e rëndësishme në çdo rast, forcim të kujdesshëm, e cila arrihet më së miri me shtresat thinnest e mundshme të xhel.Përfundojë duke formuar një shtresë të lartë e cila vepron si një nënshkrimin dhe për të mbajtur intensitetin e ngjyrës e Thermogels të gjatë.Pallto të lartë është shëruar edhe nën dritën UV dhe më pas të trajtohen me një gecleanert lustrim ose vaj. Kjo është se si thonjtë të lartë shkëlqim me ngjyra të shkëlqyer dhe lojrave emocionuese ndryshimit.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€