Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Elements

Vylet-Nails Elements

Vylet-Nails Premium Color Gel pastër Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Color Gel pastër
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neon Color Gel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Neon Color Gel
from 2,75 € *
55,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Flip Flop Color Gel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Flip Flop Color Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel mikë Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Farbgel mikë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Vylet-Nails Elements nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Pastel ngjyra gel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Pastel ngjyra gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Color Gel Black Magic Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Color Gel Black Magic
2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Nëna e Pearl Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Farbgel Nëna e Pearl
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Builder Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Builder
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel French Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel French
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel faza 1 Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel faza 1
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Nude Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Farbgel Nude
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel mbushës Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel mbushës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel që thahet shpejt Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel që thahet shpejt
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel me ngjyrë Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel me ngjyrë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel strukurues Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel strukurues
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel Vylet-Nails Elements Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel Vylet-Nails Elements Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel me ngjyrë me efekt perle Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel me ngjyrë me efekt perle
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel përfundimtar Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel përfundimtar
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements shabllonë xheli Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements shabllonë xheli
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel me ngjyrë 4D Vylet-Nails Elements Vylet Nails Elements xhel me ngjyrë 4D
5,95 € *
39,67 € / 100 ml

Ju po mendoni seriozisht të bëni diçka për duart tuaj jo dhe aq të kuruara, duhet të zgjidhni njëherë e mirë problemin e thonjve delikatë apo dëshironi thjeshtë të bëni një ndryshim të vogël por fin në pamjen tuaj? Thonjtë artificialë, mungesa e natyrshmërisë së të cilëve deri diku nuk vihet re, do të ishte zgjidhja e duhur. Në këtë pikë ju mund të zgjidhni midis dy alternativave, ta realizoni vetë dizenjon e thonjve tuaj ose të shkoni në një studio profesionale thonjsh, jo vetëm për tu këshilluar por edhe për tu relaksuar. Pavarësisht nga rruga që do të zgjidhni – cilësia e produkteve që do të përdorni është vendimtare për një modelim perfekt. Një arsye më shumë pse studiot e thonjve por edhe shumë përdorues privatë zgjedhin produktet Vylet-Nails-Elements është pikërisht sepse këto produkte i përgjigjen standardeve të larta evropiane. Një shembull është xheli me ngjyrë Vylet-Nails Elements. Ky pigment shumë fin ka aftësinë të mbulojë mirë sipërfaqen e thoit, si dhe të thahet më shpejt se xhelrat me ngjyrë të përdorur deri tani.  Edhe xheli vulosës Vylet-Nails Elements UV i përshtatshëm edhe për alergjikët bën gjithashtu pjesë në këtë kategori, ky është një nga shumë shembujt që mund të sjellim për këtë kategori. Ai aplikohet si shtresa përfundimtare e dizenjos dhe i jep thonjve tuaj shkëlqim dhe rezistencë ndaj gërvishtjeve. Në kategorinë  Vylet-Nails Elements ju do të gjeni me siguri produktin që ju përshtatet.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€