Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements francezë xhel ofron thonjtë natyrore
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Elemente design Vylet-Nails Gell UV UV gozhdë-polak-polak të lartë shkëlqim. Vylet-Nails Nail Design gels Elemente UV-polak janë zgjedhja e parë për një dizajn të përsosur gozhdë franceze të stilit në formën e tij të pastër.

- Easy për të aplikuar

- Me përjashtim të butë e bardhë të gjitha hollë-i trashë (e butë e bardhë është
viskos trasha)

- ngjyrat e ndryshme të projektimit gozhdë

- Gjithmonë të zbatohet shtresa të holla nëse është e nevojshme!

- Frëngjisht design gozhdë UV gel mund të kandidojë direkt në abetare-xhel
apo aplikuar në ndërtues design gozhdë

- Ai duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës gozhdë pigmente,
në mënyrë që drita UV mund të depërtojnë në xhel gjithë dhe kështu
mund të jetë i kuruar 100%

- Me efekt mjaltë: në vetvete Smooth "

Vulë
+
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar