Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Elements xhel mbushës
Details
+

Duart dhe thonjtë janë të ekspozuar çdo ditë për ngarkesa të larta, pasi ajo nuk është gjithmonë e lehtë që të ketë duart e bukura. Në jetën e përditshme ka shumë gjëra që janë të dëmshme për thonjtë tuaj, të tilla si pastrimi agjentëve. Megjithatë, thonjtë e bukur mbetet një ëndërr. Me këshilla gozhdë artificiale dhe një modelim i xhel apo akrilik thonjtë janë të mira natyrore e mbrojtur dhe duart po i zoti. Arrijnë gjatësinë e dëshiruar, thonjtë natyrore, ato gjithashtu mund të rritet pa këshilla me xhel. Me shumë produkte të ndryshme nga xhel UV Gel & Color mund të krijojnë krijimet më të bukura. Vylet Nails Elements ofron një përzgjedhje shumë të madhe në tjetër tonë thonjtë xhel Vylet element bazë që formon bazën e përsosur për çdo modelimit. Ajo është, si të gjitha produktet tona, të cilësisë më të lartë dhe ka një jetë ekstra të gjatë. Ajo i përmbahet mirë me gozhdë dhe i bën një ashensor i modelimit pothuajse e pamundur.Xhel bazë është i butë në gozhdë natyrore dhe mund të përdoret edhe për një trup me këshilla, si dhe një thonjtë të pastër natyrore. Provo ne dhe produktet tona. Ju do të jetë i kënaqur me xhel tonë bazë. Krijo skulptura të bukura dhe Naildesign. Ju nuk do të duan të humbasë xhel.

Përmasat
+
0.069 Metër (m)
0.071 Metër (m)
0.042 Metër (m)
viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar