Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements mirën ngjyra perla efekt xhel për dizajn thonjsh

Details
+

"Vylet-Nails mikro-Sedeftë element Nail UV Color Gels 15ml të reja gozhdë dizajne ngjyra për Salons gozhdë profesionale. Vylet-Nails mikro-Sedeftë element Nail UV Color 15ml Gels tërheqë veten unproblematically të qetë dhe në sajë të harton thonjtë e mesme viskozitetit, janë veçanërisht të mira.

Vylet Nails-element mikro-UV Sedeftë Nail Color 15ml Gels direkt nga prodhuesi Vylet-Nails sallon gozhdë në cilësinë më të lartë.

Duke aplikuar atë në mënyrë të përsëritur për të arritur shumë dizajne të ndryshme gozhdë dhe intensitetin ngjyra mund të japin fre të lirë për imagjinatën e tyre.

- Harton thonjtë Vylet-element mikro-Sedeftë Nails Nail Color UV 15ml Gels mund të kandidojë direkt në bazë xhel
apo aplikuar në ndërtues design gozhdë.

- Ai duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës pigmente, në mënyrë që drita UV, gozhdë të gjithë

Designs mund të mësoj xhel dhe në këtë mënyrë mund të jetë një shërim 100% "

viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar