Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Elements xhel përfundimtar
Details
+
për të marrë "Vylet-Nails element Nail Design nënshkrimin UV Gel duhet të zbatohen thinly me ndërtues, si shtresa e fundit është e përsosur zeroja-rezistente, të lartë përfundimit shkëlqim gozhdë të projektimit (fund). Vylet-Nails element Nail Design nënshkrimin UV xhel për studiot gozhdë profesional direkt nga prodhuesi design gozhdë Vylet-thonjve.

- I përshtatshëm për sufferers alergji. 100% ngjitës ultra-të fortë

- efekti Ultra shkëlqim të lartë dhe rezistent zeroja

- Nga 50 copë sasi. pa etiketë

- Përbërësit e informacionit në dispozicion nëpërmjet

- viskozitet Medium / purple

- jep thonjtë tuaj një të veçanta të projektimit zeroja-rezistente shkëlqim gozhdë "
Përmasat
+
0.068 Metër (m)
0.068 Metër (m)
0.042 Metër (m)
viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar