Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements ndërtues ndihmon në modelimin e thonjsh

Details
+

"Vylet-Nails Nail Design Elementet ndërtues me ngjyrë është e përkryer për dizajn gozhdë profesional direkt nga prodhuesi Vylet-thonjve. Vylet-Nails Nail Design Elementet ndërtues Gel Nail Studio në cilësinë më të lartë direkt nga prodhuesi design gozhdë.

Para
Ju lutem përdorni trazim

- Vylet-Nails Nail Design Builder element me ngjyrë është një shtresë të dytë në abetare shërimit

Gel aplikuar

- Ai duhet të zbatohet në mënyrë të trashë që pikën më të lartë të
Vylet-Nails Nail Design Elementet ndërtues Gel (kurbë C) në tranzicion midis thonjve dhe tip të projektimit është gozhdë "

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4

Përmbledhje

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar