Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Revolution

Vylet-Nails Revolution

Vylet-Nails Premium Color Gel pastër Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Color Gel pastër
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neon Color Gel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Neon Color Gel
from 2,75 € *
55,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel mikë Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Farbgel mikë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Flip Flop Color Gel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Flip Flop Color Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Vylet-Nails Revolution nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Pastel ngjyra gel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Pastel ngjyra gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Builder Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Builder
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Color Gel Black Magic Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Color Gel Black Magic
2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel me ngjyrë Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution xhel me ngjyrë
from 2,45 € *
2,09 € / 100 g
Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel mbushës Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution xhel mbushës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution Arctic UV Gel Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution Arctic UV Gel
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Nëna e Pearl Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Farbgel Nëna e Pearl
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel strukurues Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution xhel strukurues
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution mbushës Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution mbushës
2,95 € *
19,67 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel ngjitës Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution xhel ngjitës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel French Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution xhel French
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel Vylet-Nails Revolution Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Nude Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium Farbgel Nude
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel Vylet-Nails Revolution Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel faza 2 Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution xhel faza 2
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel me ngjyrë 4D Vylet-Nails Revolution Vylet Nails Revolution xhel me ngjyrë 4D
5,95 € *
39,67 € / 100 ml

Thonjtë artificialë janë diçka fine. Ata janë relativisht të qëndrueshëm, rezistentë dhe me ta mund të realizosh shumë gjëra që për thonjtë natyralë do të ishin shkatërruese. Nuk duhet harruar që ata shërbejnë edhe për të mbrojtur thonjtë natyralë, të cilët në shumicën e rasteve pavarësisht nga përkujdesja dhe mirëmbajtja vuajnë nga manikyri, xheli shkëlqyes, përdorimi i limës apo nga trajtime të tjera të ngjashme. Por nuk është kusht që thonjtë artificialë të duken si thonj artificialë – ju mund të përzgjidhni edhe një luk natyral. 

Vylet-Nails-Revolution do të thotë thjeshtëzim ekstrem i procesit të modelimit të thonjve artificialë falë serisë së xhelrave UV.  Këto xhelra bëjnë të mundur modelimin e shtresave shumë të holla dhe fine, të cilat qëndrojnë kaq natyrshëm mbi thonjtë natyralë dhe nuk formojnë “thonj të trashë” siç ndodh rëndom në dizenjot e thonjve. Vylet-Nails-Revolution do të thotë thonj të hollë, që qëndrojnë mbi thonjtë natyralë gati pa u ndier, thonj rezistencë ashtu si thonjtë e tjerë artificialë dhe thonj që lejojnë çdo dizenjo mjafton të keni imagjinatë. Përveç xhelrave të thjeshtë me ngjyra ne mund t’ju ofrojnë edhe xhelra me ngjyra në dizenjo metalizato, me efekte vezulluese, me xixa, në ngjyrë ari, argjendi apo bakri si dhe në ngjyra neoni dhe pasteli.  Sigurisht që me Vylet-Nails-Revolution ju mund të realizoni edhe një luk të thjeshtë si për shembull një manikyr French, një lyerje të thjeshtë një ngjyrëshe e cila e bën pamjen tuaj edhe më natyrale.

Vylet-Nails-Revolution përfaqëson një seri produktesh të sinkronizuar në mënyre perfekte me njëra-tjetrën. Këtu do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për modelimin e thonjve tuaj të xhelit – madje me shumë se kaq! Hidhni një sy në faqen tonë dhe jepini krahë fantazisë suaj.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€