Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Studio Edition

Vylet-Nails Studio Edition

Vylet-Nails Premium Color Gel pastër Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Color Gel pastër
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neon Color Gel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Neon Color Gel
from 2,75 € *
55,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel mikë Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Farbgel mikë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Metalike Color Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Flip Flop Color Gel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Flip Flop Color Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Vylet-Nails Studio Edition nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Termike Glitter Color Gel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Pastel ngjyra gel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Pastel ngjyra gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Neoni Termike ngjyrë xhel
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Builder Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Builder
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Color Gel Black Magic Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Color Gel Black Magic
2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel strukurues Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel strukurues
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë
from 2,45 € *
1,51 € / 100 g
Vylet Nails Studio Edition mbushës Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition mbushës
2,95 € *
19,67 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë 4D Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë 4D
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Nëna e Pearl Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Farbgel Nëna e Pearl
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar 5 ml Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar 5 ml
3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1 Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel French Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel French
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë neon Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë neon
3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel Vylet-Nails Studio Edition Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Farbgel Nude Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium Farbgel Nude
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Editionxhel Make-up Make Up | 15 ml Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Editionxhel Make-up Make Up | 15 ml
2,18 € *
14,53 € / 100 ml
-63%
Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë vere Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel me ngjyrë vere
3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës 5 ml Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës 5 ml
3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1 5 ml Vylet-Nails Studio Edition Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1 5 ml
3,95 € *
79,00 € / 100 ml

Vylet-Studio-Edition ofron gjithçka që ju nevojitet për thonjtë e xhelit. Produktet VyletNails vijnë direkt nga prodhuesi, ato janë shumë cilësore dhe të thjeshta për tu punuar.

Vylet-Studio-Edition është një seri xhelrash UV që përdoren për modelimin e thonjve artificialë, që duken gjithçka tjetër përveç se artificialë! Këto xhelrat mund të përpunohen shumë hollë, qëndrojnë butësisht mbi thonjtë natyralë dhe falë përpunimit të filigramit nuk dallohen aspak se janë thonj artificialë. Thonjtë e modeluar me produktet VyletNails kanë shumë avantazhe, thonjtë e xhelit janë: të lehtë për tu punuar, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj peshave dhe i japin duarve tuaja një pamje mahnitëse. Si dhe ato mbrojnë thonjtë natyralë, të cilët falë shtresës së xhelit të manikyrit, tretësit dhe solucioneve të tjera të lëngshme nuk sulmohen nga elementët e dëmshëm. Thonjtë mbrohen nga shtresa e vendosur mbi to dhe kanë mundësi kështu të relaksohen nga sforcimet e mëparshme.

Vylet-Studio-Edition ju ofron gjithçka që dëshironi. Si tek të gjitha seritë e tjera të xhelrave UV edhe këto produkte janë të sinkronizuar me njëra-tjetrën dhe mund të përdoren të kombinuara. Duke filluar nga Primer me xhelra me 1 dhe 2 faza, nga xhelrat me ngjyra deri tek efektet metalike, xhelrat vezullues apo xhelrat në ngjyra neoni, të gjitha këto janë produkte që vijnë direkt nga prodhuesi. Je ju garantojmë ju cilësi të lartë dhe respektimin e të gjitha standardeve evropiane. Xhelrat e Vylet-Nails-Studio-Edition janë të përshtatshëm edhe për personat alergjikë. Ju mund ti merrni këto produkte edhe në paketime më të mëdha, për të cilat ne ofrojmë edhe çmime më ekonomike. Këto paketime janë të përshtatshme jo vetëm për studiot e thonjve por edhe për dizenjuesit amatorë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€