Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet-Nails Studio Edition GLAMOUR ngjyra thonjsh ngjyra për modelimin e madhe

Details
+

"Vylet-Nails Studio-edicion Glamour Nail Color 5ml me ngjyrë në ngjyra të ndryshme të reja për Salons gozhdë profesionale. Vylet-Nails Studio-edicion Glamour Nail Color 5ml Gel tërheqë veten unproblematically të qetë dhe në sajë të viskozitetit të mesme, janë veçanërisht të mira.

Vylet-Nails Studio-Glamour Edition Nail Color 5ml Gel direkt nga prodhuesi Vylet-Nails sallon gozhdë në cilësinë më të lartë.

- Vylet-Nails Studio-Glamour Edition Nail Color 5ml me ngjyrë mund të kandidojë direkt në bazë xhel
apo aplikuar për të ndërtues

- Ai duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës pigmente gozhdë, në mënyrë që drita UV,
mund të ndriçojë gjithë të projektimit xhel gozhdë dhe në këtë mënyrë mund të jetë një shërim 100%

- Nëpërmjet aplikimit të përsëritura për të arritur intensities shumë të ngjyrave të ndryshme dhe Nail Design
mund të le të lirë imagjinatën e tyre të drejtuar. "

viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.2

Përmbledhje

5
1
4
4
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar