Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition mbushës

Details
+

Vylet-Nails Nail Studio-edicion Design është abetare e përkryer për mbështetjen e 100%, edhe për thonjtë problem. Vylet-Nails Studio-edicion design gozhdë rrit aderimin në mes dizajnit gozhdë gel UV dhe gozhdë të natyrshme për të hequr përfundimisht i përket të kaluarës!

Përmasat
+

0.032 Metër (m)
0.032 Metër (m)
0.075 Metër (m)

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.666666666

Përmbledhje

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar