Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel frëngjisht

Xhel frëngjisht

xhel UV French Xhel frëngjisht xhel UV French
from 1,95 € *
0,10 € / 100 ml
NDED Make-up gel Xhel frëngjisht NDED Make-up gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Premium Makeup Gel Xhel frëngjisht nded Premium Makeup Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë Xhel frëngjisht Vylet-Nails Premium French Gel - e Bardhë
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel French Xhel frëngjisht NDED Soak-Off xhel French
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel French Xhel frëngjisht Vylet Nails Elements xhel French
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
nded Premium Frenchgel - e Bardhë Xhel frëngjisht nded Premium Frenchgel - e Bardhë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel French Xhel frëngjisht Vylet Nails Studio Edition xhel French
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel French Xhel frëngjisht Euro-Line xhel French
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel French Xhel frëngjisht Vylet Nails Revolution xhel French
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel Xhel frëngjisht American Line xhel
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS Shi Purple NAIL-EON | 15 ml Xhel frëngjisht NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS Shi Purple NAIL-EON | 15 ml
1,53 € *
10,20 € / 100 ml
-48%
xhel UV French NDED | Snow White French | 5 ml Xhel frëngjisht xhel UV French NDED | Snow White French | 5 ml
0,89 € *
17,80 € / 100 ml
-70%
NDED Make-up gel  Xhel frëngjisht NDED Make-up gel
0,89 € *
17,80 € / 100 ml
-70%
NDED Make-up gel  Xhel frëngjisht NDED Make-up gel
0,81 € *
16,20 € / 100 ml
-67%

Manikyri French është shumë i bukur. Thonjtë e dizenjuar në French shprehin elegancë dhe përkujdesje dhe pavarësisht nga trajtimi i thjeshtë ato duken perfekte dhe për më tepër janë të mbrojtura. Sepse manikyri, tretësi, xheli dhe substanca të ngjashme nuk janë të nevojshme për të realizuar lukun French. Ky stil elegant përshtatet me çdo situatë dhe çdo veshje, mund të mbahet në çdo rast dhe asnjëherë nuk duket i tepruar. Por manikyri French është i mundur vetëm tek thonjtë e shëndetshëm dhe të rritur në mënyrë të njëtrajtshme. Çfarë duhet të bëni nëse thonjtë tuaj natyralë janë delikatë, të thyer dhe me gunga?

Manikyri French është një dizenjo që mund të realizohet edhe tek thonjtë artificialë. Është e thjeshtë të trajtosh thonjtë e akrilikut apo të xhelit me ngjyrë të bardhë, sepse kjo ngjyrë i bën ato të duken si thonj natyralë. Ju duhet të mësoheni me idenë: thonj artificialë, thonj me xhel, pa ngjyrë, dekor dhe efekte vezulluese? Sigurisht! Me xhelin French UV kjo është e mundur. Ky xhel gjendet në nuanca rozë të buta, të ngjashme me ngjyrën natyrale të thoit, e cila ndrin lëkurën, si dhe në ngjyrë të bardhë të butë dhe ultra të bardhë trendi. Avantazhi i thonjve të modeluar në dizenjo French është: thonjtë e vendosur mbrojnë thonjtë natyralë, këta të fundit kanë kështu mundësi të relaksohen brenda një kohe të shkurtër nën efektin e një trajtimi profesional. Për më tepër manikyri French është një opsion edhe për thonjtë natyralë. 


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€