Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel mbushës

Xhel mbushës

NDED xhel mbushës Xhel mbushës NDED xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë Xhel mbushës nded Tekstil me fije qelqi - xhel bazë
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel mbushës Xhel mbushës NDED Soak-Off xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel mbushës Xhel mbushës Vylet Nails Revolution xhel mbushës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës Xhel mbushës Vylet Nails Studio Editionxhel mbushës
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës Xhel mbushës Vylet-Nails Premium Baza xhel - xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel mbushës Xhel mbushës Vylet Nails Elements xhel mbushës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
American Line xhel mbushës Xhel mbushës American Line xhel mbushës
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel mbushës Xhel mbushës Euro-Line xhel mbushës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
nded Bazë Premium xhel - xhel ngjitës Xhel mbushës nded Bazë Premium xhel - xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml

Thonjtë natyralë janë të ndjeshëm. Si gjithçka e krijuar nga natyra, edhe ata duken shumë bukur, nëse mirëmbahen, por ata thyhen lehtë dhe janë të ndjeshëm ndaj sforcove mekanike si p.sh përdorimi i tastierës së kompjuterit për një kohë të gjatë, sforcimet nga vegla të ndryshme pune, nga pluhuri dhe sipërfaqet e ashpra. Ju duhet ti mbroni ato nga sforcot e mëdha, veçanërisht nëse doni të keni thonj të bukur pavarësisht nga trajtimi me ngjyra, manikyr apo xhel. Prandaj dhe rekomandohen thonjtë artificialë. Ato vendosen si një shtresë mbrojtëse prej xheli apo akriliku mbi thonjtë natyralë, kështu këto ta fundit kanë mundësi të mos ekspozohen ndaj elementëve të dëmshëm mjedisorë si p.sh tretësira, manikyri etj. Thonjtë natyralë mund të relaksohen shumë thjeshtë, nëse...Vërtetë, si? Nëse thonjtë artificialë bëhen me shumë kujdes. Sepse për çfarë shërben një shtresë mbrojtëse nëse materiali i kësaj shtrese dëmton thoin natyral apo nuk arrin të qëndrojë fare?

Në faqen tonë ju do të gjeni xhelra cilësore për mbushje, për Bonding dhe Primer. Këto produkte qetësojnë thonjtë natyralë dhe garantojnë mbajtje të shkëlqyer. Përveç paketimeve të mëdha me çmime ekonomi që preferohen kryesisht nga studiot e thonjve dhe dizenjuesit profesionistë, ne ofrojmë për ju edhe paketime të vogla të cilat janë të përshtatshme për tu përdorur në shtëpi. Dhe duke qenë se jo gjithmonë ngjit ashtu si duhet, ne ju ofrojmë edhe broshura me informacione për të kërkuar gabimit. Rekomandimet dhe truket sesi të përdorni xhelin UV dhe manualet e modeleve me thonj artificialë do ti gjeni në formën e një liste gabimesh ku ju mund të kërkoni problemin që keni hasur në përdorimin e xhelit UV.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€