Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American Line xhel
Details
+
"American-francez Line Nail Design Gel për Salons gozhdë profesionale me dizajn të bardhë që shkëlqen shndrit gozhdë UV-polak. amerikan-Line Gel Nail Design francez është zgjedhja e parë për një të përsosur-sy UV frëngjisht në formën e tij të pastër.

- Thin-i trashë-amerikan design Line francez gozhdë xhel për hollë-looking këshilla gozhdë natyrore

- Excellent mbulimi me një aplikim

- Easy për të aplikuar

- Gjithmonë i hollë, shtresa të shumta mund të zbatohet

- Frëngjisht design gozhdë UV xhel është aplikuar drejtpërdrejt në xhel design gozhdë abetare

- Ai duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës pigmente gozhdë, në mënyrë që drita UV, dizajn gjithë gozhdë të mund të mësoj xhel frëngjisht dhe në këtë mënyrë mund të jetë një shërim 100%

- Përdorimi efekt mjaltë: në vetvete Smooth

- gozhdë design Saves paraqitjen e punës "
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.4286
Përmbledhje
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar