Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
EDITION xhel ngjyra i Euro-Line ka një perde veçanërisht të lartë
Details
+
Euro-Line Color EDICIONI Nail 15ml Gels në ngjyra të ndryshme të reja për Salons gozhdë profesionale. Euro-Line Color EDICIONI Nail 15ml Gels tërheqë veten unproblematically të qetë dhe në sajë të viskozitetit të mesme, janë veçanërisht të mira.

Euro-Line Color EDICIONI Nail 15ml Gels direkt nga prodhuesi i sallon gozhdë cilësisë më të lartë.

-. Euro-Line Color EDICIONI Nail 15ml Gels mund ose direkt me xhel design gozhdë abetare "Euro-Line Color EDICIONI Nail 15ml Gels në ngjyra të ndryshme të reja për Salons gozhdë profesionale €-Line Color EDICIONI Nail 15ml Gels tërheqë veten unproblematically qetë dhe në sajë të viskozitetit të mesme, janë veçanërisht të mira.

Euro-Line Color EDICIONI Nail 15ml Gels direkt nga prodhuesi i sallon gozhdë cilësisë më të lartë.
viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.3333
Përmbledhje
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar