Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line PURE xhel ngjyra për cilësi të lartë dhe modelimin e përsosur thonjsh
Details
+
Euro-Line Pure Color Nail 15ml shumë ngjyra të reja gozhdë për dizajn profesional studio gozhdë. Euro-Line Pure Color 15ml Nail lehtë të tërheqë veten mirë dhe në sajë të viskozitetit të mesme, janë veçanërisht të mira.

Euro-Line Pure Color 15ml Nail mund të kandidojë direkt në bazë xhel
apo aplikuar në ndërtues thonjtë harton

- Ai duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës pigmente gozhdë, në mënyrë që drita UV

Të gjitha të projektimit gozhdë të mund të mësoj xhel dhe kështu bëri një kurë 100%

mund të
viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6667
Përmbledhje
5
6
4
3
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar