Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Xhel kozmetikë kundër njollë dhe të pabarabartë në thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Ju keni njollë në thonjtë tuaj, ose gunga në sipërfaqe tuaj gozhdë dhe duan për të fshehur këtë? Ne kemi një zgjidhje për të. Konsultohuni me thonjtë tuaj thjesht Euro-Line tonë, xhel kozmetikë. Fillojnë modelimit tuaj si zakonisht. Para aplikimit të make-up xhel tonë, ju duhet të aplikoni një xhel bazë dorë e dhe le të kalit. Ju keni për këtë shtresë, aftësia për të modeluar në vend të një strukture xhel është e barabartë me xhel make-up për thonjtë tuaj. Konsideroni një xhel xhel apo kozmetikë ndërtues që ju Modeli C-kurbë. Mes kalimit nga natyrshme për thonjtë artificiale, gel duhet të aplikohet në thickest dhe gozhdë dhe gozhdë krevat, bien poshtë përsëri, në mënyrë që një fryrje të vogël është formuar. Forcim off xhel gozhdë dhe pastaj të marrë nga shtresa e djerse me një fshesë. Nëse vëreni ndonjë parregullsi në xhel UV shëruar, ju mund të qetë atë me një file gjobë. Mbylle modelimit tuaj me një xhel nënshkrimin. Kjo mbron gozhdë modeluar nga gërvishtjet dhe i jep një lustër të bukur në krye të kësaj. Ne rekomandojmë një xhel të gjitha shtresat dhe përdorimin e të njëjtën seri për të arritur një qëndrueshmëri afatgjatë. A keni pikërisht këtë problem, atëherë ju vendosni shpejt për xhel me cilësi të lartë tonë make-up nga Xhel varg produkt Xhel UV Ngjyra.

Vulë
+
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.75
Përmbledhje
5
9
4
3
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar