Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Thonjsh design me Euro-Line xhel metalike ngjyra është trendi i fundit
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Euro-Line Color metalike Nail Gels 15ml shumë ngjyra të reja gozhdë për dizajn profesional studio gozhdë. Euro-Line Color metalike Nail 15ml Gels lehtë të tërheqë veten mirë dhe në sajë të viskozitetit të mesme, janë veçanërisht të mira.

Euro-Line metalike 15ml Nail Color Gels nga prodhuesi design gozhdë Nail Studio e cilësisë më të lartë.

- gozhdë-Line Design € metalike 15ml Nail Color Gels mund të kandidojë direkt në bazë xhel thonjtë harton
apo aplikuar në ndërtues design gozhdë

- Ai duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës pigmente gozhdë, në mënyrë që drita UV, xhel gjithë thonjtë dizajne
mund të mësoj dhe kështu mund të jetë një shërim 100%

viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.3333
Përmbledhje
5
1
4
2
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar