Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Vylet-Nails Premium Termike Farbgel metalike - modellage xhel me ndryshimin e ngjyrës

Details
+

Unike dhe diçka tërheqëse është Nagelmodellage me Vylet-Nails Premium termike metalike Color Gel. Çfarë e bën këtë xhel color: Për ndryshimet e temperaturës, Ngjyrë i harton gozhdë dhe metalike ndryshon. Rezultati është gjithmonë efektet e reja dhe të habitshme ngjyra në gozhdë.

Mesme-_ND3DND3DVyletNailsPremiumND3DND3D_ metalike termike ngjyrë xhel është e përfshirë si pjesë e modellage xhel në gozhdë. Për këtë, gozhdë është përdorur si ngritur, roughened dhe të veshura me një abetare si një promotor aderimin. Ky xhel ngjyra është aplikuar në ndërtues pasi të gjitha shtresat janë si zakonisht shërohet me kujdes nën UV llambës. Para se të aplikoni termike xhel Vylet-Nails Premium metalike ngjyra është hequr me djersitje Zellette dhe të pastër, xhel ngjyra është aplikuar në një shtresë e hollë dhe shërimit për 120 sekonda. Nëse kërkohet, mund të vendoset në gozhdë në mënyrë që të rrisë intensitetin e ngjyrës, dhe formësimin e fundit e gozhdë, një shtresë tjetër e xhel. Mbyllja e modelimit formon një xhel vulosës që është aplikuar direkt tek shtresa ngjitet dhe shërimit për 120 sekonda.

viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.8333

Përmbledhje

5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar