Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel me ngjyrë
Vylet-Nails Premium Termo Color Gel pastër - Ngjyra të gjalla në bashkëveprim

Details
+

Mesme-_ND3DND3DVyletNailsPremiumND3DND3D_ Thermo Pure Color Gel është e lehtë për të aplikuar në gozhdë dhe ofron lojra tërheqëse dhe në ndryshim ngjyra. Mundësua nga ndryshimi ngjyra që ndodh në temperatura të ndryshme. Sa më i lartë rritet temperatura, xhel ngjyra termike më plotësisht ndryshon ngjyrë e saj.

Aplikimi i termik Vylet-Nails Premium Color Gel pastër është veçanërisht e thjeshtë. Pas gozhdë natyrore është ngritur dhe te ashper me tampon, abetare është aplikuar. Më pas, shtresa nga shtresa me gozhdë xhel zgjedhur është themeluar. A është C-kurbë modeluar të përkryer, nuk është e rendit të xhel Vylet-Nails Premium termike në një shtresë e hollë, por të vazhdueshëm në sipërfaqe pastruar gozhdë. Nëse intensiteti ngjyra të rritet, një shtresë tjetër e xhel ngjyra mund të aplikohet. Çdo i rëndësishëm është kurimi i kujdesshëm nën dritën UV për 120 sekonda. Për të nënshkruar Effektgel dhe për të ruajtur ngjyra madhështi e gjatë e bërë si një pallto të përfundojë të lartë.


viskozitet
+

i hollë medium i trashë

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.8235

Përmbledhje

5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar