Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel ngjitës

Xhel ngjitës

NDED xheli përfundimtar Xhel ngjitës NDED xheli përfundimtar
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës Xhel ngjitës NDED Soak-Off xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Xhel ngjitës nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar Xhel ngjitës Vylet Nails Studio Edition xhel përfundimtar
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza Xhel ngjitës nded Tekstil me fije qelqi - 1 xhel faza
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
nded Premium Glitter nënshkrimin xhel Xhel ngjitës nded Premium Glitter nënshkrimin xhel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Nënshkrimin xhel LED / UV - pa zhvillim të ngrohjes Xhel ngjitës Nënshkrimin xhel LED / UV - pa zhvillim të ngrohjes
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Qendra Top Glitter Xhel ngjitës nded Qendra Top Glitter
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
American Line xhel ngjitës Xhel ngjitës American Line xhel ngjitës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel ngjitës Xhel ngjitës Vylet Nails Revolution xhel ngjitës
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel Xhel ngjitës Vylet-Nails Premium Glitter nënshkrimin xhel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded pallto të lartë mikë Xhel ngjitës nded pallto të lartë mikë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Qendra Top Rose Xhel ngjitës nded Qendra Top Rose
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel Xhel ngjitës nded Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel nënshkrimin Xhel ngjitës Euro-Line xhel nënshkrimin
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel Xhel ngjitës Vylet-Nails Premium UV High Gloss nënshkrimin xhel
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded Top Coat Nude Xhel ngjitës nded Top Coat Nude
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel përfundimtar Xhel ngjitës Vylet Nails Elements xhel përfundimtar
5,95 € *
39,67 € / 100 ml

Thonjtë artificialë kanë nevojë për një farë përkujdesje në mënyrë që të mbajnë gjatë dhe të duken bukur. Për këtë përdoren xhelra të ndryshme, të cilët aplikohen në faza të ndryshme gjatë realizimit dhe zbukurimit të thonjve artificialë. Njëri nga këto xhelra është edhe xheli mbulues.

Xheli mbulues kujdeset që thonjtë artificialë të jenë me shkëlqim, ky material mund të lustrohet dhe mbron materialet poshtë tij.  Ky xhel është si një film mbrojtës mbi thonjtë, ai i jep shkëlqim sipërfaqes së tyre, korrigjon deformimet e vogla të cilat mund të çojnë në thyerje të  thoit ose mund të grumbullojnë papastërti. Përdorimi i këtij xheli në përfundim të punës me thonjtë artificialë nuk është vetëm çështje estetike por shërben edhe për qëllime higjienike. Sepse vetëm një sipërfaqe e sheshtë perfekte, shmang grumbullimin e pjesëzave të vogla, ndotjeve dhe baktereve.

Xheli mbulues që ne ofrojmë në koleksionin tonë është optimal për përdorim mbi thonjtë e xhelit. Sigurisht që ky xhel i përgjigjen standardeve evropiane përsa i përket tolerancës ndaj trupit dhe cilësisë së produktit. Ju mund të kërkoni tipe të ndryshme të tij, si p.sh xhel me viskozitet mesatar me tharje brenda një kohë shumë të shkurtër, versionin me shkëlqim maksimal dhe paketime të madhësive të ndryshme. Nëse nuk jeni të bindur nëse duhet ti besoni produkteve tona apo jo – atëherë testojini këto produkte duke provuar paketimet e vogla, të cilat nuk janë aspak të shtrenjta. Për përdorim në shtëpi këto paketimi janë pa diskutim një ide e mirë. Përkundrazi për dizenjuesit profesionistë janë më interesante paketimet e mëdha.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€