Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel për fazat

Xhel për fazat

NDED xhel faza 1 Xhel për fazat NDED xhel faza 1
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
1-Faza LED xhel / UV - nuk gjenerojnë nxehtësi Xhel për fazat 1-Faza LED xhel / UV - nuk gjenerojnë nxehtësi
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel Xhel për fazat tekstil me fije qelqi nded - Faza 1 Gel
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED xhel faza 2 Xhel për fazat NDED xhel faza 2
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel faza 1 Xhel për fazat NDED Soak-Off xhel faza 1
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
American Line xhel faza 1 Xhel për fazat American Line xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel faza 1 Xhel për fazat Vylet Nails Elements xhel faza 1
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Euro-Line 1 xhel faza Xhel për fazat Euro-Line 1 xhel faza
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1 Xhel për fazat Vylet Nails Studio Edition xhel faza 1
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel faza 2 Xhel për fazat Euro-Line xhel faza 2
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel faza 2 Xhel për fazat Vylet Nails Revolution xhel faza 2
5,95 € *
39,67 € / 100 ml

Thonjtë e xhelit realizohen ne xhel për fazat 3 v 1 soak off  LED UV, shtresat e të cilit vendosen mbi njëra-tjetrën. Xhelrat e përbërë nga polimeret – pra nga materiale plastike – duhet të aplikohen dhe thahen në disa faza, por në përgjegjësi mund të përdoret për të gjitha fazat. Përgjithësisht në realizimin e thonjve me xhel dhe xhel UV duhet bërë dallimi midis xhelit të fazës 1 dhe xhelit të fazës 2. Këto dy tipe xhelrash kanë strukturë të ndryshme, që do të thotë se kanë trashësi të ndryshme. Ne ofrojmë xhelra me viskozitet mesatar dhe me viskozitet të lartë.

Xheli është cilësor dhe i përgjigjet standardeve evropiane përsa i përket cilësisë dhe tolerancës në lëkurë, si dhe është i thjeshtë për tu punuar. Ato janë të përshtatshme si për dizenjuesit profesionistë të thonjve ashtu edhe për përdoruesit e një shkalle më të vogël. Në varësi të kësaj variojnë edhe madhësitë e paketimeve. Për studiot dhe dizenjuesit profesionistë do të kishte më shumë sens porositja e paketimeve të mëdha, për të cilat ne ofrojmë edhe çmime më ekonomike. Paketimet e vogla janë më interesante për përdoruesit shtëpiakë, por mund të përdoren edhe në studio si paketime testimi.

Në mënyrë që ju të hasni sa më pak probleme të jetë e mundur në realizimin e thonjve të xhelit ne ju rekomandojmë të lexoni broshurat tona. Ju do të gjeni manuale të detajuara mbi mënyrën e kërkimit të gabimit dhe shkakut të gabimit që mund të haset gjatë punës me xhel për fazat 3 v 1 soak off  LED UV xhelin UV prandaj ne e kemi vendosur këtë fletore jo vetëm tek materialet e trajnimit por edhe në faqen tonë tek xhelrat me faza.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€