Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel për fazat
1-Faza LED / UV xhel - nuk gjenerojnë nxehtësi për thonjtë të përsosur
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

1 Phasengele janë veçanërisht të thjeshtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur, pasi që vetëm një material është e nevojshme për të gjithë gozhdë xhel. Shtresa nga shtresa plotëson xhel shërbimin e tij dhe siguron aderimin më të mirë për gozhdë natyrore, mbështetjen e qëndrueshme në gozhdë artificiale dhe një sipërfaqe të qëndrueshme që është rezistente ndaj ndikimeve mekanike.

Fazat qartë 1 LED / UV xhel - pa zhvillim të ngrohjes sjell me Selbstglätt- apo efekt mjaltë. Pas aplikimit, ajo tërheq veten mirë pa kaluar edhe pse buzë gozhdë. Stabiliteti i xhel e bën të mundur për të modeluar të gjithë gishtat e parë, pastaj kalit. Kjo sjell avantazhin kohë vendimtare, veçanërisht në profesionale studio artit gozhdë. Shëruar është produkt i UV ose llambë LED dritë, për shtresë, një kohë shërimin e 2 minuta dhe 30 sekonda, është e nevojshme.

viskozitet
+
i hollë medium i trashë
Vulë
+
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6667
Përmbledhje
5
5
4
0
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar