Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel Soak Off

Xhel Soak Off

NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack Xhel Soak Off NAIL-EON UV manikyrin e thonjve Shiney - Gellack
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Soak-OFF xhel strukurues Xhel Soak Off NDED Soak-OFF xhel strukurues
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel faza 1 Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel faza 1
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel ngjitës
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel mbushës Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel mbushës
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish pastër Xhel Soak Off NAIL-EON UV gozhdë polish pastër
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk Xhel Soak Off NAIL-EON Gozhdë UV polish Silk
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake Xhel Soak Off NAIL-EON Gozhdë UV efekt polish flake
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Xhel Soak Off nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS Xhel Soak Off NAIL-EON Gel Llak HIGHLIGHTS
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Xhel Soak Off NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter Xhel Soak Off Vylet-Nails Premium Gozhdë UV polonisht Neon Glitter
from 3,45 € *
69,00 € / 100 ml
NAIL-EON Remove Wraps Xhel Soak Off NAIL-EON Remove Wraps
from 1,20 € *
7,50 € / 100 g
NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel Xhel Soak Off NAIL-EON Gozhdë UV polish Sparkel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Polonisht Charming Xhel Soak Off NAIL-EON Gel Polonisht Charming
4,95 € *
33,00 € / 100 ml
Nail NAIL-EON UV polonisht Neon Xhel Soak Off Nail NAIL-EON UV polonisht Neon
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike Xhel Soak Off Soak Off Gel Llak NAIL-EON Metalike
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel French Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel French
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp Xhel Soak Off Gel Llak Peel Off NAIL-EON Crisp
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter Xhel Soak Off Nail NAIL-EON UV polonisht Glitter
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Soak-Off xhel me ngjyrë Xhel Soak Off nded Soak-Off xhel me ngjyrë
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Hybridlack uv led m11 cha cha cha cherry pink 15ml Xhel Soak Off Hybridlack uv led m11 cha cha cha cherry pink 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
hybridlack uv led 08 sanquine rot blutrot 15ml Xhel Soak Off hybridlack uv led 08 sanquine rot blutrot 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës 2000 ml Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel ngjitës 2000 ml
251,95 € *
125,98 € / 1000 ml
NDED Soak-Off xhel Make-up Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel Make-up
from 2,95 € *
59,00 € / 100 ml
nded Qendra Matte Top - Vulosja llak Xhel Soak Off nded Qendra Matte Top - Vulosja llak
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
hybridlack uv led 14 glatt schwarz schwarz 15ml Xhel Soak Off hybridlack uv led 14 glatt schwarz schwarz 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
lack hybrid uv led 17 soda pop rosa saftig rosa 15ml Xhel Soak Off lack hybrid uv led 17 soda pop rosa saftig rosa 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
UV udhëhequr m12 likuid i ligë karamel hibrid 15ml Xhel Soak Off UV udhëhequr m12 likuid i ligë karamel hibrid 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
UV-Hybridlack geführt 16 Sommer Meerestiefe 15ml Xhel Soak Off UV-Hybridlack geführt 16 Sommer Meerestiefe 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
20 hula hoop orange neon orange 15ml Xhel Soak Off 20 hula hoop orange neon orange 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
Hybridlack uv led 15 marineblau marineblau 15ml Xhel Soak Off Hybridlack uv led 15 marineblau marineblau 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
18 çimento zhardhok këpurdhash 15ml Xhel Soak Off 18 çimento zhardhok këpurdhash 15ml
6,32 € *
42,13 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës 1000 ml Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel ngjitës 1000 ml
132,95 € *
132,95 € / 1000 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës 5000 ml Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel ngjitës 5000 ml
529,95 € *
105,99 € / 1000 ml
NDED Soak-Off xhel Make-up 1000 ml Xhel Soak Off NDED Soak-Off xhel Make-up 1000 ml
86,41 € *
86,41 € / 1000 ml
-33%
Set i UV-udhëzuar 3 + 8 Veshje premium hibrid 11x15ml Xhel Soak Off Set i UV-udhëzuar 3 + 8 Veshje premium hibrid 11x15ml
113,37 € *
68,71 € / 100 ml

Thonjtë rriten, konsumohen, formojnë të çara apo deformime. Në rastet më ekstreme ato nuk duken aspak të bukura dhe kjo është diçka që të shqetëson edhe para se deformimi i tyre të bëhet vërtetë i dukshëm. Deformimet e thoit sado të vogla çojnë në çarjen e tyre, cepat mund të thyhen dhe shkëlqimi humbet. Ky problem nuk prek vetëm thonjtë natyralë, ai prek edhe ata artificialë.  

Soak-Off-Gel lëmon majat e thonjve, po ushtruar forcë mekanike. Ky xhel thjeshtë aplikohet mbi thua, ai minimizon konsumimin e thoit gjatë përdorimit të limës dhe lëmon automatikisht majat. Tek thonjtë e xhelit, ndodh që duke qenë se ky xhel shkrin dhe depërton lehtë xhelin e thoit, aktivizohet përsëri efekti i vetë lëmimit.

Por xhelrat e Soak-Off-Sistemet mund të bëjnë më shumë se kaq. Ato mund të aplikohet mbi thonjtë natyralë si xhel me ngjyra, ato thjeshtëzojnë modelin e thonjve, i japin efekte vezulluese thonjve natyralë dhe ju mund ti hiqni sërish ato nëse dëshironi. Soak-Off-Gele forcohen nën e efektin e dritës pra ato forcohen shumë shpejt nën ndikimin e dritës natyrore, pa qenë e nevojshme të përdorni llambën UV, pa ju dashur të prisni gjatë apo të përdorni pajisje speciale. Këto xhelra janë një revolucion! Sepse ato janë kaq të thjeshta për tu përdorur.

Përkrah xhelrave me ngjyre ju do të gjeni në faqen tonë edhe xhel mbulues, Nail Soakers dhe gjithçka tjetër që ju nevojitet. Përveç paketimeve të mëdha me çmime ekonomi që preferohen kryesisht nga studiot e thonjve dhe dizenjuesit profesionistë, ne ofrojmë për ju edhe paketime të vogla të cilat janë të përshtatshme për tu përdorur në shtëpi.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€