Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel strukurues

Xhel strukurues

NDED xhel strukturues Xhel strukurues NDED xhel strukturues
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Make-up gel Xhel strukurues NDED Make-up gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi Xhel strukurues nded Tekstil me fije qelqi - Ndërtuesi
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
NDED Soak-OFF xhel strukurues Xhel strukurues NDED Soak-OFF xhel strukurues
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Schablonengel Sculpting Gel Xhel strukurues NDED Schablonengel Sculpting Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded Premium Makeup Gel Xhel strukurues nded Premium Makeup Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Builder Xhel strukurues Vylet-Nails Premium Builder
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition xhel strukurues Xhel strukurues Vylet Nails Studio Edition xhel strukurues
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Euro-Line xhel strukturues Xhel strukurues Euro-Line xhel strukturues
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
nded Premium Builder Xhel strukurues nded Premium Builder
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
American Line xhel strukurues Xhel strukurues American Line xhel strukurues
from 3,95 € *
79,00 € / 100 ml
Vylet Nails Revolution xhel strukurues Xhel strukurues Vylet Nails Revolution xhel strukurues
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails Elements xhel strukurues Xhel strukurues Vylet Nails Elements xhel strukurues
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel Xhel strukurues Çikë Vylet-Nails Premium UV Gel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel Make-up Xhel strukurues NDED Soak-Off xhel Make-up
from 2,95 € *
59,00 € / 100 ml

Dizenjimi i thonjve nuk është dhe aq i thjeshtë. Ky proces është i lidhur me njohuritë për përdorimin e dobishëm të materialeve të ndryshëm, me udhëzimet dhe masat për higjienë, mirëmbajtje si dhe atësinë për punë dore. Nëse do të përdorni thonj artificialë, kjo nuk do të thotë që ju thjeshtë do të ngjisni forma të gatshme mbi thonjtë tuaj natyralë por sëpari thonjtë tuaj natyralë duhet të përgatitën për këtë. Elementi kryesor është thoi i cili jo vetëm duhet mbuluar por njëkohësisht duhet kuruar dhe mirëmbajtur. 

Xheli përbërës UV realizon këtë mirëmbajtje të thoit. Ai aplikohet direkt mbi mbushjen e thoit natyral duke u kujdesur që një thoi i sëmurë të mbushet mirë para se mbi të të vendoset thoi artificial. Kjo është e rëndësishme për të ulur presionin mekanik që lind midis thoit artificial dhe atij natyral. Dhe para së gjithash: thoi artificial mban edhe më mirë falë kësaj mbushje të hollë por eficiente, nuk lirohet lehtë dhe duket më shumë i kuruar.

Xheli përbërës UV i koleksionit tonë është prodhuar me kujdes, ai aplikohet në shtresa të holla, është shumë elastik dhe i thjeshta për tu përdorur. Ne mund t’ju ofrojmë ju paketime të ndryshme në varësi dhe të preferencave tuaj nëse do të zgjidhni një ngjyrë të çelët apo një rozë të ndezur. Edhe Rosé është një alternativë. Përveç paketimeve të mëdha me çmime ekonomi që preferohen kryesisht nga studiot e thonjve dhe dizenjuesit profesionistë, ne ofrojmë për ju edhe paketime të vogla të cilat janë të përshtatshme për tu përdorur në shtëpi.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€