Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel strukurues
NDED xhel strukturues
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail xhel design strukturë në hap me kohën e hulumtimit, projektimit gozhdë xhel është e përkryer për tip gozhdë dhe vendos natyrore gozhdë gozhdë. xhel Nail design strukturë direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro-Discount në ngjyra design gozhdë.

Para
Ju lutem përdorni trazim

- Struktura Nail Design xhel është i dizajnit si një shtresë të dytë në gozhdë thekur

Xhel Primer aplikuar

- Ai duhet të zbatohet si të trasha, në mënyrë që pikën më të lartë të
Xhel (C-kurbë) në tranzicion midis tip dhe natyrore gozhdë është

Vulë
+
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5781
Përmbledhje
5
196
4
91
3
10
2
2
1
3

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar