Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi
YOUMAXX Kit manikyr dhe pedikyr kit prerës gozhdë - Professional Electric nailfile për thonjtë xhel dhe sallonet e thonjve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Dorëzimi manual ndonjëherë mund të jetë konsumues i kohës dhe i lodhshëm. Me prerësin profesional të thonjve (2) - dosja elektrike e thonjve, puna e dosjeve është shumë e thjeshtuar. Me prerësin, thonjtë dhe thonjtë e këmbëve mund të sillen në formën e duhur. Në të njëjtën kohë, pajisja mund të kompensojë pabarazinë në xhel ose akrilik dhe madje edhe të bluaj korneën. Së pari, përgatisni YOUMAXX Profesionale Nailer Set ose Electric nailfile për përdorim. Për ta bërë këtë, futeni pajisjen në rrymë dhe lidheni atë me pedale të këmbës. Pjesë përbërëse e prerësave të gozhdës është e pajisur me pin prestar të përshtatshëm dhe më në fund gjithashtu është lidhur me njësinë kryesore. Pajisjet e sallonit të thonjve ofrojnë mundësinë për të kaluar në mes të manualit dhe pedalit me ndihmën e një kaloni këmbyes. Duke përdorur kontrollin e shpejtësisë, shpejtësia e bluarjes mund të rritet deri në 30,000 revolucione për minutë. Përveç kësaj, bur gozhdë ka një rrjedhje dhe kthim të cilësisë së lartë profesionale gozhdë prerës set prej YOUMAXX për manikyr dhe pedikyr me handpiece dhe këmbë pedale online ulët. Set profesionale prestar gozhdë për mulliri në thonjtë natyrore dhe thonjtë artificiale me qëllim të lirë. Shikoni dhe mësoni rreth teknikave të saktë të mullimit për thonjtë artificiale dhe thonjtë e xhelit këtu. Edhe thonjtë akrilikë dhe thonjtë me tekstil me fije qelqi nuk janë problem për këta prerës të kualitetit të lartë për çdo modelim të thonjve në studimin e dizajnit të thonjve. Ky kuti vjen me një garanci të kufizuar 3 vjeçare dhe përmban një mbajtës të dorës, një pedale me këmbë, përveç routerit dhe veglës së prerësit. Me disa përjashtime, të gjitha kthetrat e prerjes janë të pajtueshme me këtë mjet profesional me cilësi të lartë. YOUMAXX Thikat e thonjve Set për manikyr dhe pedikyr - Profesionale elektrike nailfile për thonjtë xhel dhe sallonet e thonjve.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar