Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi

Youmaxx

YOUMAXX depilatory dylli Youmaxx YOUMAXX depilatory dylli
from 4,49 € *
9,98 € / 1000 g
YOUMAXX pedikyr Set Youmaxx YOUMAXX pedikyr Set
from 2,54 € *
YOUMAXX ndarës pedikyr gishtin 12 palë Youmaxx YOUMAXX ndarës pedikyr gishtin 12 palë
7,96 € *
19,41 € / 100 g
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Wax ngrohta Youmaxx YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Wax ngrohta
from 23,21 € *
18,13 € / 1000 g
YOUMAXX SPA dorë manikyr zhytem Youmaxx YOUMAXX SPA dorë manikyr zhytem
13,46 € *
20,71 € / 1000 g
YOUMAXX Shpatull dylli depilatory druri 100 St Youmaxx YOUMAXX Shpatull dylli depilatory druri 100 St
from 2,02 € *
1,96 € / 100 g
YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - Depilatory Youmaxx YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - Depilatory
10,57 € *
15,54 € / 1000 g
YOUMAXX Pantofla pedikyr 12 çifte Youmaxx YOUMAXX Pantofla pedikyr 12 çifte
from 14,81 € *
9,03 € / 100 g
YOUMAXX bateri elektrike kallo Youmaxx YOUMAXX bateri elektrike kallo
16,17 € *
55,76 € / 1000 g
Qerpikët YOUMAXX Youmaxx Qerpikët YOUMAXX
from 2,28 € *
22,80 € / 100 g
YOUMAXX FEEL STONED - Gurë të Nxehtë Youmaxx YOUMAXX FEEL STONED - Gurë të Nxehtë
from 29,60 € *
4,42 € / 1000 g
Vaj aromë YOUMAXX drita Youmaxx Vaj aromë YOUMAXX drita
5,45 € *
54,50 € / 100 ml
YOUMAXX UV Nail tharëse - Professional UV Lehta Youmaxx YOUMAXX UV Nail tharëse - Professional UV Lehta
32,37 € *
18,50 € / 1000 g
YOUMAXX dritë aromatik Youmaxx YOUMAXX dritë aromatik
10,49 € *
16,65 € / 1000 g
YOUMAXX Callus elektrike Wet-kimik Youmaxx YOUMAXX Callus elektrike Wet-kimik
19,37 € *
45,05 € / 1000 g
Youmaxx përdor fuqinë e natyrës dhe ofron produkte natyrore për kujdesin e trupit dhe kujdesit të flokëve për të. Youmaxx Produkteve të kujdesit me përbërësit natyral dhe e kanë atë të butë. Kozmetikë janë të butë mbi njerëzit dhe mjedisin dhe janë bërë nga materiale natyrore të papërpunuara.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar