Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Enë bosh
Dozimi Bacillol 30 Foam blej lirë shkumë llak
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Bacillol 30 llak Foam prodhon një shkumë dezinfektimin për dezinfektim sipërfaqe të butë e sipërfaqeve të ndjeshme.
Kjo kokë spray është projektuar posaçërisht për 750 ml Bacillol shishe 30 (neni 4173). Shishe plastike është që të llak ALLROUND dhe punon vetëm si një gotë të pastër komerciale.
Shkumë e butë në lidhje me desinfection përbërësit miqësore dhe aktive të drogës (përmbajtja e alkoolit prej vetëm 30%) të sigurojë për dezinfektim të efektshme dhe të shpejtë të sipërfaqeve të punës tuaj të ndjeshme.
Plastike nuk është prekur nga ky produkt dhe shkuma e bën pastrimin e lehtë.
Si një accessory per konteinerë bosh nga shtëpia është shkumë llak Hartman / Bode, mjet universal për higjienë tuaj të përditshme, Salons gozhdë, kujdes këmbë e praktikës tuaj, studiot tuaja kozmetike dhe gjithashtu për sektorin privat.
Këshilla për përdorim:
1 vidë në kokë llak në mënyrë të vendosur dhe të sigurt me shishe plastike të dezinfektimit.
2 Spray dezinfekton sipërfaqeve me shkumë të butë, dhe fshij atë me një leckë të thatë deri në gjithë sipërfaqen është wetted.
3 Le të aktit të produktit.
4 Heqja e shkumë dezinfektim nuk është e nevojshme, sepse ajo thahet për shkak të përmbajtjes së alkoolit pa qëndron. Ashtu-dezinfektuar sipërfaqet mund të përdoret për një kohë të shkurtër.

Lehtësi e këtij produkti është unbeatable.

Ju lutem vini re se ky produkt është i përshtatshëm vetëm për përdorim për dezinfektim sipërfaqe. Për dezinfektim të lëkurës, ju lutem përdorni një artikull të ndryshme nga gamën tonë të gjerë të produkteve.

Përmasat
+
0.095 Metër (m)
0.108 Metër (m)
0.037 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar