Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Mirëmbajtja e duarve + manikyri
Elina kujdesin e lëkurës cream jep forcë dhe të shkëlqejë për thonjtë tuaj
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Nëse keni plasaritura duart pas punës së përditshme të artit gozhdë design, ata e mbajnë këtë me dorë dhe locion trupi në duart dhe thonjtë të japin përsëri elasticitet. kuti të vogël me 75ml është e përkryer për të udhëtuar, ose për shitje në sallon klientët tuaj gozhdë. Lëkurë të bukur dhe thonjve të bukur me këtë locion dore dhe trupin në një madhësi të dobishëm. Dore dhe lëkurë krem gjithashtu i jep thonjtë fuqinë tuaj dhe të shkëlqejë.
- Doza e Përmbajtja 75ml

Përmasat
+
0.083 Metër (m)
0.083 Metër (m)
0.034 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar