Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Ruajtja dhe ekspozitori

Ruajtja dhe ekspozitori

Ekspozitor ngjyrash Ruajtja dhe ekspozitori Ekspozitor ngjyrash
0,65 € *
6,50 € / 100 g
Prezantimi shfaqet rreth Ruajtja dhe ekspozitori Prezantimi shfaqet rreth
3,17 € *
Kutia e tipsave të thonjve, bosh Ruajtja dhe ekspozitori Kutia e tipsave të thonjve, bosh
from 1,42 € *
1,42 € / 100 g
Shishe me sprucim Ruajtja dhe ekspozitori Shishe me sprucim
from 0,60 € *
0,70 € / 100 g
-50%
Sprucim - Shishe Ruajtja dhe ekspozitori Sprucim - Shishe
10,44 € *
20,08 € / 1000 g
Stenda e manikyrëve Ruajtja dhe ekspozitori Stenda e manikyrëve
2,41 € *
3,21 € / 100 g
Mbajtës furçë Ruajtja dhe ekspozitori Mbajtës furçë
2,19 € *
Stenda e manikyrëve të akrilikut Ruajtja dhe ekspozitori Stenda e manikyrëve të akrilikut
8,99 € *
14,27 € / 1000 g
-34%
Vegla gozhdë sallon qëndrojë Classic Ruajtja dhe ekspozitori Vegla gozhdë sallon qëndrojë Classic
from 3,22 € *
1,43 € / 100 g
-50%
Stenda kryesore e veglave në një studio thonjsh Ruajtja dhe ekspozitori Stenda kryesore e veglave në një studio thonjsh
5,56 € *
12,93 € / 1000 g
-50%
Bitständer Ruajtja dhe ekspozitori Bitständer
2,52 € *
Nail art Pop Qëndrim Ruajtja dhe ekspozitori Nail art Pop Qëndrim
12,01 € *
12,51 € / 100 g
Nail Design Display Ruajtja dhe ekspozitori Nail Design Display
2,03 € *
0,81 € / 100 g
-50%

Magazinimi:
Ne ofrojmë depo të ndryshme:
Një furçë artistë në rozë ose të bardhë, e cila është krejtësisht i përshtatshëm për ruajtjen e brushave arti gozhdë. Donatorët-aspekt qelizave tona në dizajn të modës ofron hapësirë ​​për 500 rolin e pllakat-qelizë. Ne kemi një gamë të gjerë të sorting kuti për këshilla. Gjithashtu,, tenxhere shishe plastike dhe shishe llak në varg. Ne ofrojmë një unazë, e cila është e përshtatshme për ruajtjen rhinestones apo ideal shkëlqim. Natyrisht ne gjithashtu kemi disa Këmbaleca në ngjyra të ndryshme nga alumini.

Displays:
Design jonë gozhdë prezantim ekranit është ideale për të ilustruar e ngjyra, gels, mostrat, etj Air Brushing.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€