Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Ruajtja dhe ekspozitori
Nail art furçë mbajtës
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Pajisje thua: design gozhdë artistët furçë është i dobishëm furçë magazinimit raft me një plug-in e sistemit për çdo madhësi të artit gozhdë furçë. Arti gozhdë furçë në pajisje thua: gozhdë artistët design furçë ruajtur siç duhet dhe të mbrojtura nga papastërtitë.
Kjo kuti është ideale për ruajtjen e brushave arti gozhdë, gozhdë Spotswirls dizajn dhe mjete të tjera për projektimin gozhdë.
Sistemi i lidhës në pjesën e brendshme ka vrima me madhësi të ndryshme në të cilat ju mund të vënë në vegla të projektimit gozhdë punë. Kështu, më në fund mbyllja me rrëmujë.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar