Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Ruajtja dhe ekspozitori
Rotacioni kuti rrumbullakët diamant i rremë për ruajtjen dhe pluhuri vezullim
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Nail Art Designs turning Rondell direkt nga prodhuesit për plotësimin design gozhdë me rhinestones ose pluhur vezullim gozhdë të projektimit me 12 subjekte. Nail Designs Dizajn për Rondelle turning dizajn profesional gozhdë Nail Studio në cilësinë më të lartë.

- Plotësoni bosh tre-tërthortë me:

- art rhinestones Nail

- Nail Glitter Pluhuri Design

- Me 12 subjekteve

Përmasat
+
0.119 Metër (m)
0.094 Metër (m)
0.024 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar