Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Aksesorë / Trajnimi + udhëzuesit
DVD Training - Manikyr profesionale me parafine
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Ju dëshironi të dini se si ju mund të përdorni tuaj parafine efektive? Ky trajnim DVD - manikyr profesional me dylli parafine dush ju mundësitë e integruar në një manikyr të përsosur shpjegon. Me këtë DVD ju fotografi sakta, puna në gozhdë natyrore, vajguri dhe shumë tema të tjera që lidhen me manikyr janë shpjeguar në mënyrë të detajuar.

Profesional gozhdë Teknik aksionet këtu njohuritë e biznesit tuaj dhe përvojë me ju. Merrni përparësi të cilësisë dhe saktësisë në proceset dhe në përdorimin e duart e klientëve tuaj dhe tuaj.
Ju gjithashtu mund të ndajnë design tuaj gozhdë klientëve dhe të marrë këtë në DVD në varg tuaj. Ata kanë një qendër trajnimi? Pastaj të integrohen këtë film 20-minutësh në programin tuaj. Mësuarit të personalizuar në shtëpi. Ata duan të vazhdojnë arsimimin e tyre, nuk ka problem me këtë trajnim.

Në sajë të DVD player, ju mund të shikojnë disa herë në vende të vështira ose të analizojë një imazh ende. Përdoreni këtë film për të qëndruar në hap me kohën e harton gozhdë. Për më pak se një seminar, ju mund të telefononi në çdo kohë ndaj informacionit të pasigurisë. Hap pas hapi do të sjellë më afër të kuptuarit e një masazh dorë, dhe se si duhet të merren me cuticles. Shikoni sot dhe për të zgjeruar horizontin tuaj të projektimit gozhdë dhe klientët tuaj do të jenë të kënaqur. Të gjitha materialet dhe pajisjet e përdorura në video, natyrisht që mund të blejnë nga ne

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.3333
Përmbledhje
5
1
4
2
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar